2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترعموم ۵ ساله پشت کنکوره😐 فقط ارادشش رنگ بیرونو ندیده ،پارسال فیزیوتراپی ب راحتی میتونست بیاره ت ...

واقعا خیلی اراده داره . من دلم نمیخواد دیگه تجربی بدم چون خیلی داره بهم آسیب میزنه . ریزش مو. اضافه وزن . پوستم داغون شده. حالا اینا هیچی ،آسیب روحی دیدم . روانم مختل شده . حالا فعلا داروهامو مصرف میکنم ببینم چی میشه 

واقعا خیلی اراده داره . من دلم نمیخواد دیگه تجربی بدم چون خیلی داره بهم آسیب میزنه . ریزش مو. اضافه ...

اره دقیقا ،انقدر لاغر شده تو بهار گپ و کافشن میپوشه  

ˢᶤˡᵉᶰᶜᵉ ᶤˢ ᵃᶰ ᵃᶰˢʷᵉʳ ᵗᵒᵒᵎ
خب پس چرا قبول نشده پنج سال ؟

سر کنکور استرس میگیره خراب میکنه

وگرنه حتی مدرسشم انرژی اتمی بود

امسال احتمال زیاد دیگه زیر ۱۰۰ بشه ،جوابارو چک کرد همش درست بوده

سر کنکور استرس میگیره خراب میکنه وگرنه حتی مدرسشم انرژی اتمی بود امسال احتمال زیاد دیگه زیر ۱۰۰ بش ...

آره منم استرسی هستم . برای استرسش نرفته پیش دکتر ؟ میشه ازش بپرسی کی و چطور استرسش رو درمان کرد؟

آره منم استرسی هستم . برای استرسش نرفته پیش دکتر ؟ میشه ازش بپرسی کی و چطور استرسش رو درمان کرد؟

۲ساله تحت درمانه زیر نظر روانپزشک

مشاورشم خیلی بهش کمک میکنه 

۲ساله تحت درمانه زیر نظر روانپزشک مشاورشم خیلی بهش کمک میکنه 

من الان دوماه هست تحت درمانم . میشه ازش بپرسی اینکه رفته زیر نظر روانپزشک چقدر توی کاهش استرس و بهبود عملکردش تاثیر داشته؟

من الان دوماه هست تحت درمانم . میشه ازش بپرسی اینکه رفته زیر نظر روانپزشک چقدر توی کاهش استرس و بهبو ...

من باهاش در ارتباطم مسائلشو میدونم ،ب خاطر همین سریع جوابتو میدم 😅

خب خیلییییی کمکش کرد در حدی ک همیشه جلوی در حوزه از استرس گریه میکرد ،اما امسال خیلی خوشحال بود میگفت امروز حقمو از کنکور قراره بگیرم 

دنبالش هم رفتم بعد کنکور خیلی خوشحال بود میگفت عالی دادم 

من باهاش در ارتباطم مسائلشو میدونم ،ب خاطر همین سریع جوابتو میدم 😅 خب خیلییییی کمکش کرد در حدی ک ه ...

وای خداروشکر که به آرزوش رسیده چقدر خوب . ارزش 5 سال تلاش رو داشته واقعا . منم از اضطراب شدید همیشه داغونم دعا کن خوب بشم عزیزم