2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میخوام بدونم علایمش چیه

درد از ناف شروع میشه می زنه به سمت راست ومعده،دربعضی افراد فقط درد معده شدید،تب و.... هست

توی آزمایش خون شمار گلبول سفید بالاست،استفراغ هم دیده میشه

عزیزم فقط یه سوال دیگه  مثلا شما کسی رو داشتین که در اثر اپاندیسیت فوت کرده باشه؟ ینی حالا یا ...

اگر دیر مراجعه بشه آپاندیس می ترکه ،عفونت توی کل حفره شکم که محوطه استریل هست پخش میشه ،چسبندگی ایجاد می کنه،وممکنه نشه کنترل کرد،یا اینکه بیمار مشکلات زمینه ای دیگه داشته باشه امکان فوت هست ولی رایج نیست

اگر دیر مراجعه بشه آپاندیس می ترکه ،عفونت توی کل حفره شکم که محوطه استریل هست پخش میشه ،چسبندگی ایجا ...

ممنونم عزیزم

راستش من خواهرم حدودا چند ماهه که درد شکم داره

بعد سونوگرافی و سیتی اسکن کرد

دکتر گفت اپاندیس التهاب داره

خواهره منم کلا از عمل جراحی ترس داره

یطور حالت فوبیا داره

بعد گفت من بمیرمم عمل نمیکنم

بخدا ما دیگه موندیم براش چکار کنیم

اصلا راضی نمیشه بره عمل کنه

از بچگیش هم از اتاق عمل میترسید

ممنونم عزیزم راستش من خواهرم حدودا چند ماهه که درد شکم داره بعد سونوگرافی و سیتی اسکن کرد دکتر گف ...

خواهش می کنم،عملش خیلی خیلی راحته،سرو تهش ۳۰دقیقه هم طول نمی کشه ،بجای لاپاراتومی خواهرت لاپاراسکوپی کنه ،اصلا سخت نیست ولی نزارید زمان بگذره خدای نکرده می ترکه چون خانم هست حتی ممکنه به تخمدان آسیب بزنه

خواهش می کنم،عملش خیلی خیلی راحته،سرو تهش ۳۰دقیقه هم طول نمی کشه ،بجهی لاپاراتومی خواهرت لاپاراسکوپی ...

عزیزم اگر یه نفر قبل از عمل خیلی ترس داشته باشه ، مثلا ارام بخشی هست که خیلی قوی باشه و طرف اصلا متوجه نشه چی به چیه