2777
2789
عنوان

هشتک نه به پلنگ بودن ! هشتک قیافه ی نچرال!

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 51 پست

آرایش در خون و فرهنگ ما هست ما و هندی ها و عرب ها این فرهنگمون هست به کسی هم ربط نداره وقتی صورتی هم نقص داره باید برطرف بشه افراط و تفریط هم خوب نیست هر چی اون وری ها هم میگن برای ما حجت نیست 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبک# زندگی هرکسی ب خودش مربوطه و ب شما هیچ ارتباطی نداره ، اون شخص داره واسه خودش زندگی میکنه و با اینم خوشحاله . 

کلی# آدم با سلیقه ی متفاوتیم پس .. سکوت کنی بهتره 

😉

باید تفاوت هارو بپذیریم! از یک کارخونه که بیرون نیومدیم که همه مثل هم رفتار کنیم و مثل هم بپوشیم! متفاوت بودن یک نفر در جامعه نشونه ی قدرتشه! لباس متفاوت پوشیدن، متفاوت رفتار کردن هیچ ربطی به فساد در جامعه نداره! درسته باید انسان باشیم و مراقب رفتارمون باشیم که به کسی صدمه نزنیم! ولی اینکه در اخر چی انتخاب کنم حق طبیعیه منه..                            ‌‌مولانا : پس زخم هایمان چه؟ +شمس : نور از میان زخم ها وارد میشود🌱
آرایش در خون و فرهنگ ما هست ما و هندی ها و عرب ها این فرهنگمون هست به کسی هم ربط نداره وقتی صورتی هم ...

ما خودمون این نقصارو به چشم میاریم 

وگرنه کسی که اعتماد به نفس داشته باشه 

خودشو زیبا میبینه اون نقص ها به چشم نمیان 

در واقع ظاهرشو مثل بقیه نمیکنه 

زندگیو با افکارتون برای همدیگه سخت نکنید..هرکی هرجور دوست داره...شما دوست داری نچرال باشی و حرفتم درستو متین..اون یک می خواد ارایش کنه اوکی....بما ربط ندارع اونیکی چیکار میکنه ماباید راه خودمون رو بریم

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
آخه وقتی ماسک میزنی اصلا معلوم نمیشه خیلی آرایش داری یا نه شاید این خانوم بد برداشت کرده🙆

دقیقا تازه من چتری هم دارم کلا چیزیم نمیمونه😂اما بدون چتری ها هم مشخص نیست...😶

آرایش در خون و فرهنگ ما هست ما و هندی ها و عرب ها این فرهنگمون هست به کسی هم ربط نداره وقتی صورتی هم ...

درسته من به ارایش کسی گیر ندادم و  فقط گفتم بیش از حد ارایش  نکنین همین  نگفتم که اصلا ارایش نکن

و به بقیه هم ربط نداره چرا من ارایش نمیکنم و  توی خیابون چجوری راه میرم

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
آخه وقتی ماسک میزنی اصلا معلوم نمیشه خیلی آرایش داری یا نه شاید این خانوم بد برداشت کرده🙆

ماسک زده بودم چشم که هست  

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
سبک# زندگی هرکسی ب خودش مربوطه و ب شما هیچ ارتباطی نداره ، اون شخص داره واسه خودش زندگی میکنه و با ...

خب پس اونهایی که  ارایش میکنن   به من کار نداشته باشن؟

درسته من به ارایش کسی گیر ندادم و  فقط گفتم بیش از حد ارایش  نکنین همین  نگفتم که اصل ...

عزیزم کسی که ارایش میکنه یا عمل زیبایی

پس خودشو صورتشو قبول نداره

اینکارا رو میکنه که زیباتر به نظر بیاد

کسی که بی ارایش میاد بیرون برای من نماد اعتماد بنفس هس و با کلاسی

چون کوچه خیابون جای ارایش نیس

ارایش فقط برا مهمونی و عروسیه

و این تفکیک برای مردمان سرزمینم خیلی مشکله

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
درسته من به ارایش کسی گیر ندادم و  فقط گفتم بیش از حد ارایش  نکنین همین  نگفتم که اصل ...

من یه سوال برام پیش اومده چطور با ماسک فهمیدن شما زشتی و شما چطور با ماسک فهمیدی اونا پلنگ هستن 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏
خب پس اونهایی که  ارایش میکنن   به من کار نداشته باشن؟

کسی با شما کاری نداره 

نمیتونی جلوی نگاهِ مردمو بگیری ک!!

باید تفاوت هارو بپذیریم! از یک کارخونه که بیرون نیومدیم که همه مثل هم رفتار کنیم و مثل هم بپوشیم! متفاوت بودن یک نفر در جامعه نشونه ی قدرتشه! لباس متفاوت پوشیدن، متفاوت رفتار کردن هیچ ربطی به فساد در جامعه نداره! درسته باید انسان باشیم و مراقب رفتارمون باشیم که به کسی صدمه نزنیم! ولی اینکه در اخر چی انتخاب کنم حق طبیعیه منه..                            ‌‌مولانا : پس زخم هایمان چه؟ +شمس : نور از میان زخم ها وارد میشود🌱