2777
2789
عنوان

هشتک نه به پلنگ بودن ! هشتک قیافه ی نچرال!

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونم طرز فکر ایشون بوده به ما چه هرکی هرجور دلش بخواد میتونه باشه اگه انقدر اونا زشتن پس چرا شما ...

مصرف بیش از حد لوازم ارایش برای سلامتی خوب نیست بد نیست بدونید  به مصرف زیاد لوازم ارایش  افراطی گری میگن 

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
مصرف بیش از حد لوازم ارایش برای سلامتی خوب نیست بد نیست بدونید  به مصرف زیاد لوازم ارایش   ...

خب کی افراط کرد؟اینکه یکی ارایش کنه و خوشگل شه افراط کرده؟نه عزیزم افراط لوازم ارایش به اون کلیپا میگن که کل کانسیلر رو میزنه به خودش و.....نه اینکه یه ارایش عادی کنه برا بیرون....اینا فرققق دارن با هم

فک کنم خورده بشی  

اگه  میگفتی من  ارایش دوست دارم و ارایش میکنم  یکی  که ارایش نکرده بود بهم  اینجور گفت  حمایتت میکردن و چند تا فحشم  ب طرف میدادن ولی  الان...

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

۱شما نگران سلامتی خودتون باشید ۲ کسی که ارایش میکنه میدونه قبلش پرایمر بزنه که پوستش اسیب نزنه بعد کامل ارایشو پاک کنه و ماسک های مختلف بزاره پس نگران اونام نباشید

مصرف بیش از حد لوازم ارایش برای سلامتی خوب نیست بد نیست بدونید  به مصرف زیاد لوازم ارایش   ...

و مصرف بیش از حد ارایش نیز نشان  می دهدکه عقده ای لوزا م ارایش نیز دارد

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎

یعنی به ارایش ملت هم کار دارید؟ درسته خزه ولی بما چه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بد نیس بدونید زندگی بدون دخالت های شماهم زیبا تره

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
توی دانشگاه منو مسخره می‌کردن چون آرایش نداشتم  الان من دارم مهاجرت میکنم و اونا بیکار تو خ ...

کلا شما هر ادم تحصیلکرده و باسوادیو ببینی کمتر وقت میکنه به این مسائل توجه کنه

والا من با هر دکتری معاشرت داشتم نهایته ارایشش یه رژ بوده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فک کنم خورده بشی   اگه  میگفتی من  ارایش دوست دارم و ارایش میکنم  یکی  که ...

والا

[QUOTE=199147666]به شما چه  هرکی مختار اونجور که دوس داره زندگی کنه  # هشتگ به کلتون تو زن ...

اون خانم بی جا کرده منم برم آمریکا از نظر من همه آمریکایی ها با اون پوشش پو رن   هستن و بدکاره و نانجیب 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏
زیر ماسک چطوری فهمیدن آرایش نداری؟

ارایش چشم نداشتم