2777
2789

لطفا کمتر از لوازم ارایش استفاده کنید  و خودتون رو شبیه  پلنگ ها نکنید

دیروز داشتم  رد می شدم یه دختر همسن سال خودم انگشتشو گرفت سمتم و گفت اینو ببین چقدر زشته

فقط بخاطر اینکه ارایش نکردم  

من اگه ارایش کنم خیلی خوشگل میشم

من فقط ضد افتاب میزنم

من 19 سالمه و وقتی می بینم دخترای از من کوچیکتر ارایش غلیظ  می کنند خوشم نمیاد

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎

و یجوری نگام میکنن انگار جذام گرفتم

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داریم کم کم یه زمانه ی مقدس وااااای اینوووووو نزدیک میشیم.تو خیابون اگر کسی چهره ی طبیعی داشته باشه انقد عجیب خواهد بود که همه با انگشت نشونش خواهد داد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

[QUOTE=199147666]به شما چه  هرکی مختار اونجور که دوس داره زندگی کنه  # هشتگ به کلتون تو زندگی خودتون باش ...[/QUO 

زیبایی به عمل کردن و ارایش نیست

بد نیست بدونید یه خانم از امریکا اومده و وقتی طرز ارایش کردن زنان را دیده بود گفته شبیه  فیلم های مستهجن ارایش می کنن

اهمیتی نده راحت باش

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
و یجوری نگام میکنن انگار جذام گرفتم

آخی عزیزم ولشون کن بعضیا با آرایش حال نمیکنن یکیش خودم دلیل نمیشه هر کی هر کار کرد بقیم انجام بدن کار اون دختر خانومم زشت بوده هر کی یه مدلیه و به بقیه مربوط نیس

توی دانشگاه منو مسخره می‌کردن چون آرایش نداشتم 

الان من دارم مهاجرت میکنم و اونا بیکار تو خونه نشستن :)

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

[QUOTE=199147666]به شما چه  هرکی مختار اونجور که دوس داره زندگی کنه  # هشتگ به کلتون تو زن ...

بازم به خودشون مربوطه عزیزم شما دوس داری آرایش نکن اونایی که دوس دارن آرایش میکنن اینکه شما دوس نداری دلیل نمیشه بقیه هم باب میل شما باشن که 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

قیافه طبیعی و نچرال خیلیم قشنگه .این ارایش ها عمل و...همشون استفاده ابزاری از زناست واسه فروش رفتن وسایلشون و رونق صنعتشون به زنا القا میکنن بدون ارایش یا عمل و...خوب نیستن 

بله به من ربطی نداره  که مردم چقدر ارایش میکنن ولی به دیگران هم ربط نداره چرا من ارایش نمی کنم ؟

وطوری بهم خیره نشن که انگار جذام گرفتم

[QUOTE=199147666]به شما چه  هرکی مختار اونجور که دوس داره زندگی کنه  # هشتگ به کلتون تو زن ...

خب اونم طرز فکر ایشون بوده به ما چه هرکی هرجور دلش بخواد میتونه باشه اگه انقدر اونا زشتن پس چرا شما ناراحتی که بتون گفتن زشتی و میگی ارایش کنی خوشگل میشه.....اخر ارایش خوشگل می‌کنه یا مستهجن؟

بازم به خودشون مربوطه عزیزم شما دوس داری آرایش نکن اونایی که دوس دارن آرایش میکنن اینکه شما دوس ندار ...

بله تاوقتی که به من کار نداشته باشن به من مربوط نیست ولی وقتی یه جوری به من نگاه میکنن انگار ادم فضایی هستم