2777
2789
عنوان

لکه بینی با مصرف اگنوگل

5281 بازدید | 26 پست

من مشکل لکه بینی قبل از پریودم دارم. یک هفته قبل از پری لکه بینی. .بعدشم کم کم خونریزی میشه بعدش لخته و... هشت روز بعد قطع میشه و پریودم شروع میشه. عکس رنگی. چکاپ کامل وسونو رفتم هیچ مشکلی نبوده. فقط فولیکول خوبی ندارم. با این که هر ماه و مرتب پریود میشم.

مشکلم فقط لکه بینی و خونریزی قبل پریود هست. سه ساله تحت نظرم و خوب نشدم. بعد از کلی دارو و...ک جواب نداد. این ماه متخصص زنان برام قرص اگنوگل تجویز کرد.  امروز 12 سیکلم هست و افتادم لکه بینی ،البته درد سینه هم داشتم تو این چند روز. ..

به نظر شما اگه چند ماه  از این قرص استفاده کنم ب مرور خوب میشم یا. ....

چیکار کنم این وضعیت خسته کننده اس ،چون با این وضعیت باردار هم نمیشم. 

عزیزم دقیقا عین منی یه هفته قبل پری لکه بینی دارم کلی هم سونو دادم مثل شما چندساله کارم دوا درمونه بی نتیجه است منم باردارنمیشم اتفاقا میخواستم مثل شما اگنوگل بخورم قطرشم خوبه میگن؟ ببخشید زیاد حرف زدم دلم پره از مریضی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دقیقا عین منی یه هفته قبل پری لکه بینی دارم کلی هم سونو دادم مثل شما چندساله کارم دوا درمونه ب ...

بدن با بدن فرق داره. شاید ب بدن شما بسازه.  نمیدونم من قطره اش رو استفاده نکردم. اولین ماهه دکتر اینو. تجویز کرده. حالا ببینم قطع میشه یا ادامه داره. .. دکتر گفته از اول پری ماه بعد برم

دارو کمک باروری بده. ..

کیت تخمک گذاری دیروز زدم.  منفی بود.  امروز عصر دوباره بزنم. امیدوارم لکه بینی بخاطر تخمک گذاری باشه. ..

عزیزم دقیقا عین منی یه هفته قبل پری لکه بینی دارم کلی هم سونو دادم مثل شما چندساله کارم دوا درمونه ب ...

الان چ داروهایی میخوری.  من متفورمین هم میخورم با این. 

تو بوروشور نوشته بود. با هیچ داروی شیمیایی نباید مصرف بشه 

الان چ داروهایی میخوری.  من متفورمین هم میخورم با این.  تو بوروشور نوشته بود. با هیچ دارو ...

ماه پیش لتروزول و مدروکسی و هاش سی جی و هاش ام جی که بی نتیجه زود 

بدن با بدن فرق داره. شاید ب بدن شما بسازه.  نمیدونم من قطره اش رو استفاده نکردم. اولین ماهه دکت ...

آره دکتر منم گفت لکه بینی یا بدلیل آندومتریوز هست یا عدم تخمک گذاری که گفت مال من بخاطر اینه که تخمک گذاری انجام نمیشه و هر ماه کیست ساده دارم دارویی نیست که استفاده نکرده باشم 

آره دکتر منم گفت لکه بینی یا بدلیل آندومتریوز هست یا عدم تخمک گذاری که گفت مال من بخاطر اینه که تخمک ...

چند ساله تحت نظری ؟

حالا من عصری کیت بزارم بینم چطوره

چند ساله تحت نظری ؟ حالا من عصری کیت بزارم بینم چطوره

چهارساله ولی دوسال جدی پیگیری من اصلا کیت نزدم تا حالا فقط روز چهارده سیکل سونو میدم

خانمrayaa من استفاده کردم اگنوگل جواب نمیده الان به ذهنم رسیده مشکل از کمبود ید شاید باشه که تیرویید درست کار نمیکنه این برج میخام یدوفولیک مصرف کنم ببینم هیچ فرقی نمیکنه آخه این چیزا که شما نوشتی همه رو من قبلا طی کردم حالا اینکه بدنا باهم فرق داره درسته

خانمrayaa من استفاده کردم اگنوگل جواب نمیده الان به ذهنم رسیده مشکل از کمبود ید شاید باشه که تیرویید ...

ید و فولیک میخورم سه ماهه. 

جالبه منم ده ساله اینجورم. قبل پری لکه بینی و خونریزی دارم. شش ساله ازدواج کردم. سه ساله تحت نظرم. چکاپ کامل دادم. فقط پرولاکتینم بالا بود ک با یه ماه قرص اوکی شدم.

چطوری حامله شدی با قرص و. ..

میشه خواهشا کمکم کنی ،خیلی ب تجربیاتت نیاز دارم.

اینکه میگی هفت ساله نازا.

اینو شنیدم و ما از طرف مادریم اینو داریم.

ممنون میشم بیای خصوصی