2777
2789
فیزیک کجاش اسونه اخه منیک فیزیک وشیمیم قوی نیس  شانس قبول شدن دارم بنظرت؟

بابا مگه چیه اخه فیزیک ،مثلا کنکور امسال فیزیک اینقد اسون بود که نگو،هرسوال میدیدم فقط یه فرمول واسه حلش میخواس و ترکیبی نبودن و خیلی راحت

شیمی و فیزیک دوتا از درسای اصلی و خیلی مهم هستن تو کنکور تجربی،و براحتی میتونین با استفاده از اونا رتبتونو عالی کنین ،مثلا شما اگه شیمی تو فرمولا و جدولای مختلفش مشکل دارید میتونید تمرکزتون رو بزارید رو حفظیات چون بین۴۰تا۵۰درصد شیمی حفظیات هس تو کنکور

فیزیک هم بخدا فقط با تمرین و صبر براحتی درصدتون میاد بالای ۵۰

بابا مگه چیه اخه فیزیک ،مثلا کنکور امسال فیزیک اینقد اسون بود که نگو،هرسوال میدیدم فقط یه فرمول واسه ...

تعجب میکنم میگی اسونه من همش بادیداینک خیلی سخته ویه معمای حل نشدنیه بهش نگامیکنم ودراخرگندمیزنم

منیک فیزیکوشیمی ۱۰میشدم امیدش هست درصدبالابزنم؟

سوال دیگ هم دارم فیزیکوشیمی ک حفظیات دارن براکنکوربایدوقت براحفظیاتش بذاریم اول یابرامحاسبات اگ میشه ابهامات ذهنمودرست کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعجب میکنم میگی اسونه من همش بادیداینک خیلی سخته ویه معمای حل نشدنیه بهش نگامیکنم ودراخرگندمیزنم من ...

اره امید هس چرا نیس فقط با تمرین درست میشه

خب ببینید این دوتا باهم باید جلو برن چون میبینی تو یه سری مسائل که محاسبات تو باید حفظیات هم بلد باشی که بتونی جواب بدی ،پس این دوتا باید به مساوات جلو برن ولی من وقتی گفتم میتونی فقط حفظیات بخونی برا کنکور این برا وقتیه کع کلا ۲۰روز مونده به کنکور و وقت خوندن و حل تمرین محاسبات نیس بخاطر همین تمرکز بزارین تو حفظیات و فرمولای خیلی خیلی ساده

وگرنه از الان تا کنکور فرصت خیلی زیاده و براحتی میتونین درصدتونو حداقلللل ۵۰برسونین حداقلللل

اره امید هس چرا نیس فقط با تمرین درست میشه خب ببینید این دوتا باهم باید جلو برن چون میبینی تو یه سر ...

مرسی عزیزم،ک انرژی مثبت میدی همیشه فک میکردم چون تومحاسبات ضعیفم نتونم رتبه خوبی بیارم ولی تمام تلاشمومیکنم فیزیکوخوب بدم

مرسی عزیزم،ک انرژی مثبت میدی همیشه فک میکردم چون تومحاسبات ضعیفم نتونم رتبه خوبی بیارم ولی تمام تلاش ...

خواهش میکنم 🙏🏻🙏🏻

هیچوقت نا امید نشید و مطمن باشید براحتی قبول میشید🙏🏻