2777
2789
عنوان

سونوی nt

143 بازدید | 16 پست

دوستان شما دقیقا توی چند هفته و چند روز سونوی nt دادین ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

۱۲ هفته و شش روز

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

۱۲ هفته و۴ روز،بهترین وقت بین۱۲ تا۱۳ س معمولا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲ هفته و شش روز

چه خوب . فکر کردم نکنه دیر شده باشه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
۱۲ هفته و۴ روز،بهترین وقت بین۱۲ تا۱۳ س معمولا

که اینطور خیلیم عالی . نگران بودم که دیر نوبت نگرفته باشم

۱۲و۳روز ...بهترین تایم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
من تو چهارده هفته ویک روز بودم رفتم البته نمیدونستم 

نگفتن دیر شده ؟ نشون داد سونو؟

دکتر به من گفته هفته 11 برو  به نظرتون زوده؟؟؟

بین 11 تا 13 هفته میشه انجام داد 

که اینطور خیلیم عالی . نگران بودم که دیر نوبت نگرفته باشم

نه،همون روزم جواب سونوت رو ببر ازمایشگاه ازمایشتم بده نیازم نیس صبح وناشتا و...باشی،ایشالا عالیه همه چیز ❣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خواهر من ۱۳ هفته و یک روز رفت ک آزمایشش مشکوک بود دوباره آزمایش سلفری داد خداروشکر خوب بود

خداروشکر که سالمه نی نی

نه،همون روزم جواب سونوت رو ببر ازمایشگاه ازمایشتم بده نیازم نیس صبح وناشتا و...باشی،ایشالا عالیه همه ...

ممنون عزیزم . ان شاءالله 

خدا نی نی تو به سلامتی بهت برسونه