2777
2789
عنوان

😝 بداخلاقی منشی ها 😄

166 بازدید | 4 پست

«منصور عصار ساوجی» می گوید:

وقتی در تهران بودم و مرا ميرزاوالده سخت بيمار بود و ضعف پيری بر وی غالب گشته، چنان كه از هوش بخواست شدن. 

او را به نزد طبيب بردم. منشی بر صندلی استوار نشسته بود و بيماران در مقابلش صف زده و سكوت كرده. 

گفت: كيستی و به چه كار می آيی؟ و تو را چه كسی بدين جای رهنمون گشته و شغل تو چيست؟ و از اين گونه بسيار پرسيد. چندان كه مرا، شك پديد آمد كه مگر در آن جهانم و نامه من می خواندند. 

گفتم:

منصور ساوجیام و در ساوج (بلاغ؟) به عصاری مشغول و مرا ميرزا والده... الخ. 

گفت: بی نوبت راه ندهم، كه تعيين وقت بايد كردن و روز ديگر آمدن. روز ديگر آمدم. 

گفت: طبيب در سفر است. اگر خواهی تجديد نوبت كنم و تجديد نوبت كرد به سه ماه ديگر و چون دو ماه بگذشت، ميرزا والده فرمان يافت. پس به مطب شدم. 

گفت: ای منصور زود آمده‌ای كه نوبت، يك ماه ديگر است. 

ماجرا بگفتم و گواهی فوت بخواستم. 

گفت: نوبت را رعايت بايد كردن. 

بادی سرد از جگر بر كشيدم و قال راه بينداختم، طبيب بشنيد و نزد من آمد و مرا بنواخت و نرمخويی كرد و دلجويی فرمود و گواهی ممهور نوشت كه: «والده منصور از دست بشد.» و پيش‌ نهاد؛ و ويزيت بستد و منشی را گفت: 

منصوری اين چنين را خارج از نوبت بايد پذيرفتن. 

من سپاس آن حكيم بگفتم كه اگر آن مسيحا دم نبودی و آن گواهی ممهور ننوشتی و بی منت، چه مايه مصيبت بر من روی می كرد و من كار ميرزا والده چگونه می توانستم به انجام رسانيدن؟!

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگ بود.اونم اون زمان

سلام

تشکر از حضورتون✋

لطفا تاپیکهای قبلی هم ببینید،🙏

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

ی دکتر رفتم منشیه انگار دکتر بود دکتره منشی خیلی بداخلاق بود شکایتشو ب دکتر کردم ان شاءالله حقشو بزاره کف دستش ک با مریضا اینجور رفتار میکرد خیلی نازو ادا در میارن انگار کی هستن🙁

آدَمَک آخَر دُنیآست بِخَند:))         🦋بلوچ🤍