2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودت رو دوست داشته باش با همه ی خوبی ها و بدی ها

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
تیپ خوب  عطر خوب  باشگاه دوستای خوب کتاب خوندن  کمتر تو مجازی رفتن

خب همه ی اینا ملزمش همون اعتماد بنفسه مثلا تیپ خوب باید اعتماد بنفس داشته باشی که بدونی تیپت خوبه بقیه چیزام که پول میخواد کتابم میخونم ولی میتونه تاثیر گذار باشه

پول نباشه به خودت برسی اعتماد بنفست پایین چونکه نمیتونب به خودت برسی 

نه ببین بحث پول نیست بنظرم

ادم باید از خودش راضی باشه

اگه خودش رو دوست داشته باشه و اعتماد به نفس داشته باشه ینی خودش رو باور داره پس میتونه به خاسته هاش برسه و به قول شما پولدار هم بشه

خیلی ها هستن پولدارن ولی اعتماد به نفس ندارن

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
نه ببین بحث پول نیست بنظرم ادم باید از خودش راضی باشه اگه خودش رو دوست داشته باشه و اعتماد به نفس ...

دوست دارم دست ت جیب خودم باشا ولی نمیزارن کار کنم محدودم کردن اعتماد بنفسم گرفتن

🙂🖐
اره جدیدا اصلا از خودم راضی نیستم

خب دیگه باید این باور رو داشته باشی که خوب هستی با تمرین قطعا میشه

خب همه ی اینا ملزمش همون اعتماد بنفسه مثلا تیپ خوب باید اعتماد بنفس داشته باشی که بدونی تیپت خوبه بق ...

اره ولی شاید اون تیپت واقعا معمولیه ک حس خوب القا نمیکنه وقتی واقعا تیپت قشنگ باشه حس خوب میگیری 

ک واقعا الان متاسفانه اعتماد بنفسم پولی شده💔