2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

134 بازدید | 25 پست

من 24 سالمه

آدم حسود و بخیلی نیستم اما همه دوستام ازدواج کردن با آدمایی ک دوس دارن و هر دو طرف عاشق هم هستن .. امشبم یکی از دوستام ازدواج کرد . فقط من توی این جمع مجرد هستم .هول شوهر و ازدواج نیستم اما خب آدم ناراحت میشه وقتی میبینه هیچ خواستگاری نداره و کسی خواهانش نیست .. لطفا نگید مجردی کیف کن یا من بیچاره شدم از ازدواج بیا شوهره من مال تو .. لطفا از این حرفا نزنید .. میدونم شما نمیتونید دردی از من دوا کنید ولی همین که براتون نوشتم حالم کمی بهتر شد

ان شاءالله خیلی زود یه مرد خوب بیاد تو زندگیت و خوشبختت کنه 

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله یه بخت خوب نصیبت بشه و خوشبخت بشی 

توکل بخدا

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

هر کس یه وقتی ازدواج میکنه قرار نیست چون دوستات شوهر.کردن شما دیر شده باشه برات.

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

دقیق یه نفر دیگه هم تو دنیا همین حسو داره که الان داری 

همه دوستاش ازدواج‌کردن و تنها پسر مجرد اونه و ناراحته که نمیتونه نظر هیچ دختریو جلب کنه

خدا حکمتشو به بنده هاش بده و هیچ کس غم تنهای نکشه 

دقیقا منم همین حسو دارم واقعا درکت میکنم فقط با این تفاوت که اونی که دوسش داشتمم ولم کرد رفت همه چیم انداخت گردن من 

امشب داشتم فکر میکردم واقعا چقدر ادم نچسبیم خواستگار درست حسابی ندازم که هیچ ، اونی که دوسش داشتمم گذاشت رفت انگار نه انگار ، هیچ ارزشی براش نداشتم 

واقعا دلم گرفته 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
هر کس یه وقتی ازدواج میکنه قرار نیست چون دوستات شوهر.کردن شما دیر شده باشه برات.

بله درسته . ولی ناراحتی منم طبیعیه . جای من نیستین که بدونید چقدر آدم از خودش دیگران و خانواده خجالت میکشه که یدونه خواستگار هم نداره

یه وقت هول هولکی ازدواج نکنی سر اینکه اونا متاهلن مسابقه که نیس عزیزم ایشالا یه مورد خیلی خوب هم برای شما اتفاق میفته ...جای ناراحت بودن زندگیتو بکن خوشحال باش تو اجتماع باش که تو موقعیت ازدواج قرار بگیری ...

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
باشه ما کلا خفه خون میگیریم اوکیه😂

نه عزیزم این چه حرفیه . آدم وقتی تاپیک میزنه نظرات متفاوت زیادی دریافت میکنه ولی تا حرفه ازدواج میشه همه میگن بیا شوهر من ماله تو ، هنوز وقت هست و فلان .این حرفا بیشتر آدمو رنج میده

نه عزیزم این چه حرفیه . آدم وقتی تاپیک میزنه نظرات متفاوت زیادی دریافت میکنه ولی تا حرفه ازدواج میشه ...

قربونت عزیزم اره میدونم ولی دنیا دنیای مجازیه به تخمدان چپم نباشه😂

به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله