2777
2789
عنوان

تجربه جراحی

93 بازدید | 11 پست

با سلام عزیزان 

کسانی ک تجربه جراحی دندان عقل نهفته داشتن 

راهکاری سراغ ندارید ک لثه ها بچسبن 

من ۱۰ روزه جراحی دندان عقل انجام داد لثه ها خوبخ همون بخیه  هست وگرنه باز باز 

اگه راهکاری دارید لثه جمع شه بسته شه بگیرم ممنون میشم عزیزان 💛🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=199121985]بخیه جمعش میکنه دیگه   برید دکترتون نشون بدید خدایی نکرده عفونت نکنه [/QUOTEاتفاقا دیروز جراحی دندون عقل دیگم رفتم  ب دکتر  نشون دادم گفت آب نمک جمع میکنه من ۱۰ روز دارم استفاده میکنم اصلا هیچی 

۲ تا عقل بالایی زود جمع شد ۱۰ روزه 

ولی پایینی ها 🤕

[QUOTE=199121985]بخیه جمعش میکنه دیگه   برید دکترتون نشون بدید خدایی نکرده عفونت نکنه [/QUOTEات ...

پس دکتر دیده جای نگرانی نیست  

آره آب نمک خیلی خوبه عفونت نمیکنه 

بخیه ها رو هم دست کاری نکنید 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
پس دکتر دیده جای نگرانی نیست   آره آب نمک خیلی خوبه عفونت نمیکنه  بخیه ها رو هم دست ...

من ک کاری ندارم ولی این لثه ها پایین خیلی دیر جذب هستن من بالایی ها ۱۰ روز بسته شد 

الان هر ۲ تا پایین همینجور باز 

من ک کاری ندارم ولی این لثه ها پایین خیلی دیر جذب هستن من بالایی ها ۱۰ روز بسته شد  الان هر ۲ ...

چون بیشتر درمعرض غذا هستن دیگه 

ان شاء الله به زودی خوب میشید 

چون بیشتر درمعرض غذا هستن دیگه  ان شاء الله به زودی خوب میشید

ممنون عزیزم 

شستشو ک من میدم 

فعلا هم فقط شیر و آبمیوه و سوپ سرد مجازه برام 

بعد اینکه چیزی میخورم هم دهانشویه استفاده میکنم و با سرم نمکی شستشو میدم ولی الان کلا ۲ تا پایین باز هستن 

خیلی نگران کرده منو همینجور می مونن🤕 من دیروز برای جراحی آخرین دندون عقل پایین ک رفته بود بود وقتش بود ک بخیه رو در بیاره ولی لثه باز باز بود 

ممنون عزیزم  شستشو ک من میدم  فعلا هم فقط شیر و آبمیوه و سوپ سرد مجازه برام  بعد ا ...

سلامت باشید 

منم جراحی دندون عقل و دندون نهفته انجام دادم