2777
2789
عنوان

کیا رژیمن ؟بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست
انجیر و مویز و بادام میخورم  ولی خب بازم گشنمه همیشه

منم مثل خودتم تازه میوه میخورم بیشتر اشتهام وا میشه ببین روش سالمی نیست از لحاظ روحی  ولی به مغزت تلقین کن غذاها بدمزه ن شورن چندشن مو توشونه حالت از همه چی بهم میخوره اگه مثل من حساس باشی 🤣

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تویک ماه یک کیلوکم کردی؟

والا چیزی که ترازو بهم نشون میده حالا گاهی وقتا 80 رو نشون میداد الان گاها 77.7 رو هم نشون میده راستش خودمم گیج شدم 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 🧡

منم مثل خودتم تازه میوه میخورم بیشتر اشتهام وا میشه ببین روش سالمی نیست از لحاظ روحی  ولی به مغ ...

مناسفانه حساس نیستم رو زمینم غذا می تونم بخورم 😁

سلام من رژیمم  البته سه ماه و نیم رژیم کتوژنیک اصلا هم گرسنگی نکشیدم و ریزش مو هم نداشتم وز ...

اصلا نمیتونم رژیم خاصی بگیرم فقط کم خوری میکنم 

سلام من رژیمم  البته سه ماه و نیم رژیم کتوژنیک اصلا هم گرسنگی نکشیدم و ریزش مو هم نداشتم وز ...

وای کتو خیلی وحشتناکه تحت نظر پزشکه رژیمت یا سرخود؟

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
منم رژیمم ۱۱ کیلو کم کردم  ۳ کیلو دیگ میرسم ب وزن دلخواهم روزی چتد کالری مبخوری؟

شما با کالری شماری کم کردی؟

چن وقته کم کردی؟

اگه رژیمو بزاری کنار دوباره وزن برمی گرده؟

نه 😟 خب چیکار کنم اصلا نمیتونم رژیم خاصی بگیرم فقط کم خوری میکنم 

اینجوری فایده نداره دیگه اسمش رژیم نیس 

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.