2789
عنوان

بیایید‌ کمک

61 بازدید | 9 پست

چند وقت پیش یه نفر تایپیک زده بود که شوهرش بی کار شده و حتی پول شیرخشک و مای بیبی نداره حالا ازش پرسیدم گفت که ماهی۱۰ بسته شیر خشک و ۷ بسته مای بیبی سایز ۴ استفاده می کنه گفتم ۱۷ نفری جمع بشیم هده نفر هر ماه یه بسته شیر خشک براش بفرستم و ۷ نفر هر ماه یه بسته مای بیبی سایز۴ 

البته خودمم هستم ۱۶ نفره دیگه بیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اون طوری ۱۷ نفر هزینه ارسال باید بدن شیر خشک ۳۸ و مای بیبی سایز ۴           ۴۸ تومنه 

به نظرم اون ده نفر که مسئول شیر خشکه ماهی ۳۸ تومن و اون ۷ نفری که مسئول مای بیبی ان‌ماهی ۴۸ تومن به حساب یه نفر بریزم اون یه نفر بفرسته البته من حوصله ندارم یه نفر به جز من

خوب از کجا مطمئنی راست گفته؟!

نمی دونم آخه تو تایپیکش درخواست پول نکرده بود من خودم به این فکر افتادم فقط گفت قلم بچه مو شکستم عذاب وجدان گرفتم بعد بقیه گفتن چرا گفت چون پول شیر و پوشک ندارم

تو دنیای واقعیش به چشمای خودتم نمیتونی اعتماد کنی چه برسه به مجازی 

آخه اول یه مبلغ خیلییییییی کمی پول واریز کردم براش ۱۶۰ اینا 

بعد گفتم شیر خشک می فرستم گفت باشه اگه دروغ می گفت شیر به چه دردش می خپره 

نمی دونم چی کار کنم 

آخه اگه راست بگه چی

آخه اول یه مبلغ خیلییییییی کمی پول واریز کردم براش ۱۶۰ اینا  بعد گفتم شیر خشک می فرستم گفت باش ...

نمیدونم عزیزم

من خودم آدمیم که خیلی سخت به کسی اعتماد میکنم

ولی شما اگه دلت میخواد کمک کنی ، کمکش کن نهایتا دروغم گفته باشه گناهش پای خودش شما ثوابتو بردی

تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
نمیدونم عزیزم من خودم آدمیم که خیلی سخت به کسی اعتماد میکنم ولی شما اگه دلت میخواد کمک کنی ، کمکش ...

بله حق با شماست منم همین طورم ولی سر این جسم میگه راس میگه نمیدونم