2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
🤦🏽‍♀️خانواده اشم مثل خودشن کلا فامیلا بابام   با ما مشکل دارن   حتی امروز هم بابام میگف ...

مدیونی اگه نری بگی

برو بگو بیشرفا یه دخترو افسرده کردن اگه نگی ضعیف شناخته میشی من بودم میگفتم پدرشم در میاوردم 

تا جایی که من میدونم ودیدیم چون کم بوده رابطه و خیلی ازش گذشته صدبار ترمیم شده خودش و اصلا نگرانه از ...

میشه در خواست دوستی منو قبول کنید بخدا من دخترم ازتون کمک میخوتم چون اصلاعات دارین خواستم باهاتون حرف بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر گلم من به عنوان یه ماما بهت میگم اگر خودت چیزی نگی هیچکس نمیفهمه اگر در حد چندبار بوده. جرا ...

شما ماما هستی ولی چطور پرده که آسیب دیده رو با مادرزادی حلقوی باشه  تشخیص داده نمیشه ؟ 

سوال بعدیم تجربه کردن یا درس خواندن کدوم ؟

شما درس خوندی ولی من تجربه کردم من هر نفس کشیدنم مرگ بود واسم شما فقط درس و کتاب دیدین ولی من سوختن خودم و دکتری که از من صداقت خواست و منم احمق بهش اعتماد کردم اما خدا نخواست بی گناه مورد قضاوت بدخواهان بشم گواهی گرفتم و علت پارگی پرده هم سوارکاری بیش از حد بود 

در ضمن بعد از ازدواجم تصمیم گرفتم به دخترایی که مشکل مشابه استارتر و خودم دارند خصوصا کسانیکه نیازمند هستند از نظر مالی حمایت کنیم .و تا بحال سه مورد بودند که شکرخدا نتیجه گرفتن و مشکلی پیش نیومده 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
شما ماما هستی ولی چطور پرده که آسیب دیده رو با مادرزادی حلقوی باشه  تشخیص داده نمیشه ؟  س ...

این چیزی ک شما میگی رو فقط پزشک قانونی میتونه تشخیص بده.بعدم کسایی که رابطه زیاد دارن مثل خانمی ک یکسال ازدواج کرده دیگ نیاز به پزشک قانونی نیست راحت میشه با معاینه ساده تشخیص داد.بعدم یعنی دکتر شما سوارکار ی رو نتونسته تشخیص بده؟ 

و خیلی چیزهای دیگ که اصلا قرار نیست من اینجا اموزش یا درس بدم.

استارتر گفت چند بار رابطه داشته .چندبار با فاصله زیاد فقط تشخیص پزشک قانونی هست تماااااام

شما ماما هستی ولی چطور پرده که آسیب دیده رو با مادرزادی حلقوی باشه  تشخیص داده نمیشه ؟  س ...

بعدم ماماها همیشه میگن پرده حلقویی کم میش میاد نوه پرده چیز دیگ بگن .که ننظورم این بود ازدواج کردی چون پزشک میگه حلقوی خونریزی نداری که بترسی شوهرت چیزی بفهمه و بگه چرا خون نیومد.چون ماما میگه خونریزی نداره.

دنبال چی میگردین حتما ادم با جزئیات باید حرف بزنه انقدر گیرندگیتون پایینه مفهوم کلی داستانا من گفتم .حالا تو نی نی سایت همه مشاور و دکتر شدن

بعدم ماماها همیشه میگن پرده حلقویی کم میش میاد نوه پرده چیز دیگ بگن .که ننظورم این بود ازدواج کردی چ ...

ترجیح میدم در برابر کسانیکه تجربه نکردن و درک نمی‌کنند سکوت کنم چون همچنان بر عقاید خود پافشاری میکنن .

موفق باشید 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟