2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
اسی خودمونیم ولی چه مامان بی خیالی داشتی با وجود ۸ سال گذشته بازم تورو یک دکتر نبرده ببینه سالمی یان ...

🤦🏽‍♀️خودم ازش خواستم   چون هرچی بیشتر باز بشه حالم بدتر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به هیچکسم نگفتم واقعا بدتر میشد شرایطم. ۱۸‌سالگبم دکتر رفتم کاملا مشخص بود که پرده ای درکار نیس ...

سعی کن خودارضایی بزاری کنار چون بدتر صدمه میبینی 

پسر عمه ام بود پدر و مادرم سرکار بودن و اینم چن ماه خونه امون بود

قربانی شدی عزیز دلم 

انشالله یه مردی نصیبت بشه که یادت بره تمام گذشته ت رو و بهترین هارو برات خدا بسازه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
قربانی شدی عزیز دلم  انشالله یه مردی نصیبت بشه که یادت بره تمام گذشته ت رو و بهترین هارو برات ...

💙🙏🏿قربونت گلم 

با اینکه تو این سن کلی خاستگار دارم ولی اصلا بهش فکر نمیکنم ک ازدواج کنم  چون  نمیتونم با یه مرد باشم  برام سخته .   فقط. میتونم  ب اهدافم فکر کنم و یه روزی ازشانتقام  بگیرم.    یا بکشمش. ک ا روم شم 

💙🙏🏿قربونت گلم  با اینکه تو این سن کلی خاستگار دارم ولی اصلا بهش فکر نمیکنم ک ازدواج کنم &nb ...

واگذارش کن به خدا گلم

به خاطر یه عنتر خودت محروم میکنی از بخت خوب

اشتباه محض

اتفاقا خوشبخت شو به کوری چشمش

و ببین خدا چطور نابودش کنه

واگذارش کن به امام رضا یه روز برو خدمتش

و بعدش ازش یهانسان واقعب بخواه

چرا بخاطر یه کثافت زندگیت نابود کنی 

به جای تنبیه خودت 

از خدا بخواه کخ اون پست رو تنبیه کنه

البته تقصیر پدر مادرت هیچ کم از اون پست نیستا

یادت باشه مقصر اصلیش پدر و مادر خودتن

خوشبخت شی عزیز دلم

خدا بهترین جبرانکننده ست

خدا جبار هست دختر

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
واگذارش کن به خدا گلم به خاطر یه عنتر خودت محروم میکنی از بخت خوب اشتباه محض اتفاقا خوشبخت شو به ...

🙂مقصر اصلی پدرمه ک هرکی از راه میرسید میگفت  بفرمایید خونه ما خالیه  

استارتر گلم من به عنوان یه ماما بهت میگم اگر خودت چیزی نگی هیچکس نمیفهمه اگر در حد چندبار بوده.

جراحی یعنی چی اصلا ! اینجا یسری که هیچ سر رشته نداره نظر غلط میدن.گلم جراحی میکنن ی وقت راه ادرارت بسته میشه.

با خیال راحت ازدواج کن.رفتی گواهی بگیری خیلی ریلکس اگر گفت رابطه داشتی بگو نه.نوع پرده هم که ۹۹ درصد حلقویی هست که اصلا خونریزی نداره یا کم .در حد قطره هست .

من دیدم کسی که با دختر کوچیک اینکارو کرد بعد از ازدواجش دوتا بچه کوچیکش تو تصادف مردن ...و خدا قشنگ از پسره دراوردش

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...

باید به خودش بگی یادته ازش فرار نکن سعی کن باهاش روبه رو بشی برو دکتر زنان براش تعریف کن و بعد بگو معاینه ات کنه اون ها همه چی رو متوجه میشن زنگ بزن به مشاوره‌ای تلفنی و باهاشون صحبت کن تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی 

یک بار بلند شو برای همیشه

سلام قربونت برم واقعا خیلی ناراحت شدم خدا لعنتش کنه ببین عزیزم نه به حرف مردم نه به حرف فک و فامیل گوش کن به حرف هیچکس گوش نکن یه راست میری به بابات میگی بعدشم میری به اون مادر و پدره عوضیش میگی که این ننگو به بار اوردن ابروشونو میبری اگه نری بگی بیشتر سوء استفاده میکنه حیف نیست اون بره زن بگیره خوشبخت شه ولی تو همش افسردگی بگیری؟؟ باید بری به کل فامیلتون بگین درضمن اونا تورو قضاوت نمیکن میدونی چرا؟ چون تو فقط ۸ سالت بود درضمن تو خیلی دیر کردی چون همون موقعه نگفتی به خانوادت پس الانم دیر نکن برو ابروشو ببر که حسابی کیف کنه حرومزاده بیشرف خدا براش نسازه ولی مطمئن باش به درد بدی میمیره خدا بد جور میزاره تو کاسش ولی از من به تو نصیحت نزار خوشبخت شه باید بری به همه بگی 

سلام قربونت برم واقعا خیلی ناراحت شدم خدا لعنتش کنه ببین عزیزم نه به حرف مردم نه به حرف فک و فامیل گ ...

🤦🏽‍♀️خانواده اشم مثل خودشن کلا فامیلا بابام   با ما مشکل دارن  

حتی امروز هم بابام میگف ک خاهرام ب شما ترجیح میدم تیکه مینداخت