2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
من واقعا نمیتونم این یه موردو فقط به کارما بسپارم  حداقل باید خودم دهنشو سرویس کنم بعد بقیشو ب ...

قربونت برم مگه میشه ثابت کرد ؟؟بعدش مگه میشه دهنه فک وفامیل ومردمو بست ؟؟از حال الانش بیشتر آسیب میبینه

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏽‍♀️دقیقا یادمه جلو دهنمو گرفت  

وقتی یبار بهت تجاوز کرد 

چرا دفعات بعد تنها بودی که باز تکرار شه؟ نمی‌ترسیدی؟

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
خونریزی یادم نمیاد   مادرم شک کرده بود هعی ازم میپرسید کسی بهت دست درازی نکرده اینا منم میترسی ...

چه جوری تجاوز کرده مادرت نفهمیده ؟بچه ۸ساله درب و داغون میشه کاملا مشخص میشه تجاوز شده مادرت یه چکت نکرد ببینه !!!ادم بزرگ نبوده که چیزیش نشه 

میشه بعدازچندسال اثبات کرد کاراونه؟

نه نمیشه ولی اینجوریم نگید ک این بنده خدا بیشتر عذاب بکشه و هرکیم ک بهش تجاوز شد هیچی نگه چون ابروی خودش میره این تفکر اشتباهه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤  ما پرنسس های دیزنی نیستیم ما دختران ایرانیم♥🔥

منم بودم نمی گفتم چون طرز فکر آدما جالب نیست یه عده سرزنشت میکنن یه عده ترحم که هیچ کدوم جالب نیست 

به نظرم برو پیش مشاور تا بهت کمک کنه و بتونی آینده قشنگی برای خودت بسازی و برو پیش دکتر زنان و قضیه رو بگو تا ببینی چقدر آسیب دیدی

آرزو میکنم بهترین سرنوشت برات رقم بخوره

🤦🏽‍♀️دقیقا یادمه جلو دهنمو گرفت  

اسی ی پیام براش بفرست. بگو بهش اون گو. هی ک سالها پیش خوردیو فک نکن یادم رفته. سرحال و سرزنده نشستم تا تقاص پس بدی بیام بالا سر جنازت کف بزنم. بگو هرجا من بودم راهتو کج کن ک ابروتو جلو زنت میبرم. ب کسی ام نگو. ولی حداقل پیامو ب خودش بده قشنگ درشت بارش کن. تا پیامو دادی, بلاکش کن ک حوابشو نفهمی شاید چرت و پرت بگه بریزتت بهم

میشه بعدازچندسال اثبات کرد کاراونه؟

اگ بشه  حاظرم از ابروم بگذرم و ازش  شکایت کنم🤦🏽‍♀️

(:اگ اون سال اول ب مامانم میگفتم صد در صد حکمش اعدام بود

نه نمیشه ولی اینجوریم نگید ک این بنده خدا بیشتر عذاب بکشه و هرکیم ک بهش تجاوز شد هیچی نگه چون ابروی ...

نه من چیزی نگفتم واسم سوال پیش اومد نمیدونم شمادرجواب کی پست گذاشتید بله کاملا درست میگید خداازشون نگذره کاش زودتر رسواش میکرد