2821
2789
عنوان

چرا گریم نمیگیره؟؟؟؟

1137 بازدید | 25 پست

قبلا با شوهرم یساعت هم قهر بودیم سریع اشکم در می اومد الان 4روزه قهریم و ی قطره اشک هم نمیاد از چشام ینی چرا واقعاااا بحث دوس داشتن هم واقعا دوسش دارم و منتظرم بیاد اشتی

خدایا میدونم یروزی منم با همسرم و نی نی تو دلم تو یه خونه قشنگ هستیم و داریم بدون بودن مادرشوهرم زندگی میکنیم اون روز خیلی نزدیکه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سر شدی شاید

یا تو شوکی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

همینو بهش بگو دقیقا

بگو دوست دارم برای همین قلبم بخاطر دوری ازت مداام فشرده میشه. برای همینه ک نمیتونم قهر بودن با تو رو تحمل کنم

قرار نیس حتما گریع کنی که عزیز دلم. دوست داشتن کافیه. من همین پیش پات داشتم گریه میکردم، هر ادمی یه مدل احساساتش بروز پیدا میکنه

واقعا 

سوالی یود . اگر سوالی بود . اره انسان یه سری سندروم داره که احساسی هستن و میزان علاقه و محبت و وابستگی رو زیاد میکنن که اگر از کار بیفتن ادم یه خالت نارسیسم میگیره (خود پسندی که ادم خودشو بیشتر بخواد ) و اونو کمتر و رفته رفته دیگه حتی براش مهم هم نیست 

اگر هم واقعا گفتاری یود که اره ^^ 

ارع سوالی بود.. وای ته دلم خالی شد .. درمان نداره

نه درمان نداره مگر اینکه طرف ادم خودشو به هر اب و اتیشی بزنه تا باز برای طرفش مهم باشه

البته برعکس هم میشه که هرچی بیشتر تلاش کنه بیشتر از چشم میوفته

نه درمان نداره مگر اینکه طرف ادم خودشو به هر اب و اتیشی بزنه تا باز برای طرفش مهم باشه البته برعکس ...

اره اخریه درسته شما روانشناسی خوندی؟ اروم شدم اصلا انگار دنیا وایساده😔😔

اره اخریه درسته شما روانشناسی خوندی؟ اروم شدم اصلا انگار دنیا وایساده😔😔

نه عزیزم اما زیاد دیدم و مطالعه کردم 

و درضمن نارسیسم توی اقایون خیلی بیشتر از خانوماست .

عزیزم چرا ؟