2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم شما بود چی شده کاملابهت توضیح بدم

من پسرم ۴ سالش که بود موقع بازی با در کمد محکم از پشت افتاد وبه سرش ضرب خورد از گریه و درد غش کرد بعد ۲ دقیقه حالش جا اومد عکس سرش رو گرفتیم مشکلی نبود بعد اون هر وقت که محکم ضرب به جایی از بدنش میخورد از درد غش میکرد یا مثلا وقتی ۱۰ ۲۰ دقیقه سر پا بدون حرکت میموند ضعف میکرد ما هم سی تی اسکن ،آزمایش خون دادیم مشکلی نداشت  دو روز پیش پسر خواهر شوهرم موهاش سشوار میزده حالت میداده پسرم ۱۰ دقیقه سر پا بوده بعدش دوباره غش کرده ما بردیم نوار مغز گرفت دکتر گفت تشنج خفیف بود من خودم بچه بودم ضرب به دستم خورد مثل پسرم از درد غش کردم بعد اونم تو نونوایی سر پا زیاد وایسادم باز غش کردم و یکبار دیگه ام باز سر پا بودم به مدت ۱۰ دقیقه دوباره غش ککردم بعد اون آزمایش دادم کم خونی داشتم خوب شدم تا الانم ذدیگه تکرار نشده دکتر پسرم گفت چون خودت قبلا اینجوری بودی امکان داره پسرتم ارثی باشه میتونیم زمان بدیم تا شاید مثل خودت خوب بشه یا براش دارو شروع کنیم حالا من نمیدونم چکار کنم دارو عوارض نداره پسرم الان ۹ سالشه 

من پسرم ۴ سالش که بود موقع بازی با در کمد محکم از پشت افتاد وبه سرش ضرب خورد از گریه و درد غش کرد بع ...

خواهر زادم بخاطر تب تشنج گرفت.بردنش بیمارستان به مغزش اسیب نرسیده بود اما تحمل صدا وشلوغی نداشت .دکتر یه قرص بهش داد هرروز باید میخورد از۴تا۷سالگیش خورد تا دچار تشنج نشه خوب شد الان .ولی هر چندماه یبار متخصص اعصاب میرفت که نوار مغز ازش بگیره.اگه دکتر بهتون قرص داد پشت پا نزنید عوارض نداره باعث میشه بهتر شه .درضمن خیلی ناراحت شدم ان شاله دیگه براتون پیش نیاد

خواهر زادم بخاطر تب تشنج گرفت.بردنش بیمارستان به مغزش اسیب نرسیده بود اما تحمل صدا وشلوغی نداشت .دکت ...

خواهر زادتون چه علایمی داشت ؟ من پسرم فقط یهو میوفته سیاهی  چشاش میره بالا بعد یکه دقیقه حالش خوب میشه 

بعضیا تو مغزشون ژنتیک یه ضایعه دارن که اون تحت فشار روانی یاعصبی دچار تشنج میشن.اونم بادارو حل میشه. ...

نه سی تی اسکن دادیم هیچ مشکلی نداشت فقط نوار مغزش خفیف نشون دادم که دکتر گفت خطرناک نیست یا دارو مصرف کنه یا صبر کنیم تا مثل خودم خوب بشه 

خواهر زادتون چه علایمی داشت ؟ من پسرم فقط یهو میوفته سیاهی  چشاش میره بالا بعد یکه دقیقه حالش خ ...

یبار فقط تشنج کرد.سیاهی نبود کف کرد چشاش رفت.ولی احتمالا بعد سربه سر پسرت اینجورشده.نباید تحت فشارعصبی باشه یا صدای زیاد‌مدرسه هم باید مواظب باشی.

یبار فقط تشنج کرد.سیاهی نبود کف کرد چشاش رفت.ولی احتمالا بعد سربه سر پسرت اینجورشده.نباید تحت فشارعص ...

راستی  پسرم لباشم سفید میشه دیگه دهنش کف نمیکنه یا اصلا لرزش بدن نداره ،یا دستو پاش کج نمیشه فقط از حال میره لباش سفید میشه همین مثلا امروز تو کوچه بازی میکرد خروس همسایه دنبالش کرده بود ترسیده بود اومد خونه دیدم لباش از ترس داره سفید میشه سری براش آب قند اوردم خورد پاهاش دادم بالا چند دقیقه دراز کشید خوب شد

راستی  پسرم لباشم سفید میشه دیگه دهنش کف نمیکنه یا اصلا لرزش بدن نداره ،یا دستو پاش کج نمیشه فق ...

دیده گفتم نباید تحت استرس قرار بگیره.به دکترش بگواینطورمیشه شاید دارویی مناسبی بهش بده.

دیده گفتم نباید تحت استرس قرار بگیره.به دکترش بگواینطورمیشه شاید دارویی مناسبی بهش بده.

اره حتما میگم حالا شنبه قراره یه دکتر دیگه ببرمش ببینم نظر اون چیه ولی نمیدونم چرا حس میکنم علایم پسرم تشنج نیست و یه حالت غش هست چون پسرم ۸ ماهم هست یعنی ۱ روز بود رفته بودم تو ۹ ماه که به دنیا اومد و خیلی ضعیف و کم غذاست همیشه ام کمبود وزن داره با اینکه تمام آزمایشاش خوب بوده