2777
2789
عنوان

کمک ..سوسک ریز

219 بازدید | 18 پست

بچه ها من سوسک ریز تو خونه دیدم داخل کابینت و روی کابینت ولی تک و توک اینور اونور میدیدم ،خواستم کامن بگیرم که سم فروش گفت اون سرطانزاست و یه پودری و با آب مخلوط کرد گفت بزنم گوشه ها و زیر کابینت و پشت یخچال و ... منم آوردم تا پشت سیفون و در تراس و .. اسپری کردم،  روشون اثر کرد انگار میمردن بعدا جسد ها رو جارو برقی کشیدم ، کل محتویات کابینتم مایع زدم و شستم و خشک کردم و ..دیروز دو تا کبینت اصلی که سوسک زیاد بود رو فقط دستمال کشیدم تا اثر سم نره و وسایل رو چیدم داخل کابینت ولی روی کابینت رو اسپری سرکه و جوش شیرین زدم ، گوشه و درزها و پشت یخچال و اجاق گاز هم پماد سوسک گذاشتم اندازه نخود.. از صبح هی چک میکردم که خداروشکر داخل کابینتا حتی جسد هم ندیدم فقط دو مورد رو سرامیک جسد دیدم ولی الان رو سفره نون یه دونه زنده دیدم حالم بده چه کار کنم ، یه مورد طبیعیه تموم میشه یا بازم باید محتویات کابنت بریزم بیرون و سم پاشی ؟ دیگه پاهام خسته شدن انقدر کار کردم ،نکنه بازم زیاد بشن خسته ام ازینکه دوباره اینکارو تکرار کنم 😢😢

کامن بزن من زدم رفتن

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کابینتا رو نریز بیرون همینجوری سم بزن

فقط قبل استفاده ظرفا رو اب بکش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
منم همینجوری کردم‌نه دیگه‌مردن  منم بعدش یکی دوتا زنده دیدم‌کشتمشون ولی بعدش دیگه هیچی ندیدم

وای فدای تو.. چقدر راحت شدم خدا کنه دیگه نیان 

دعا کن فدات بشم 💙🙏

وای فدای تو.. چقدر راحت شدم خدا کنه دیگه نیان  دعا کن فدات بشم 💙🙏

نه دیگه نمیان منم کل کابینتارو ریختم بیرون و سم زدم کلی و تمام ظرفارو شستم‌واقعا خسته کننده بود فرداش دوباره یدونه زنده تو اتاق خواب دیدم‌یکیم دم در دیدم دلم میخاست زار‌بزنم ولی دیگه ندیدم خداروشکر

جاوید عشق مامان
اگه کامن بزنم بعد چند روز جای سم رو میشکری یعنی بالاخره اون سم رو باید تمیز کرد؟ تا چند روز بوش می م ...

بوی بد داره ولی زود بوش میره بزن برو بیرون در و پنجره رو باز بزار بوش میره 

ن من نشستم کل کابینتام خالی کردم همه وسایلام توی کمد دیواریه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نه دیگه نمیان منم کل کابینتارو ریختم بیرون و سم زدم کلی و تمام ظرفارو شستم‌واقعا خسته کننده بود فردا ...

شما فردای اون روز که سم زدی یه دو مورد زنده دیدی ، من دوشنبه سم زدم و امروز پنجشنبه است و یه مورد زنده دیدم ! خدایا نجاتم بده 😦

همیشه ترس داشتم اگه سوسک تو خونه ام باشه چکار میکنم، حالا خوبه ازون سوسک بزرگا نیس 😢😢

شما فردای اون روز که سم زدی یه دو مورد زنده دیدی ، من دوشنبه سم زدم و امروز پنجشنبه است و یه مورد زن ...

سوسک بزرگا خیلی بهتر ازین کوچیکاست 

کوچیکا تخم میزارن زیاد میشن

عزیزم شما همون کامن رو بزن لازم نیست بشوری فقط مواد غذاییتو جدا کن 

ظرف و ظروفم موقع استفاده بشور مستاجری؟

نه دیگه نمیان منم کل کابینتارو ریختم بیرون و سم زدم کلی و تمام ظرفارو شستم‌واقعا خسته کننده بود فردا ...

مامان جاویدشبنم میگم سوسک شما هم ازین ریزا بود یا سوسک بزرگا ، ببین من عکسشو میذارم برات ازینا بود؟

نهههه 😢😢😢😢نه خونه خودمه

اهان عزیزم نگران نباش من یشب خوابیده بودم روپام داشتن راه میرفتن سکته رو زدم 

ولی از وقتی کامن رو زدم اصلا ندیدم 

توام بزن اگ نمیردن سم پاش بیار راحت شو خونه خودته دیگ غمی نداری