2777
2789
عنوان

پرسپلیسای عشق😍😍

480 بازدید | 64 پست

ناموصا یکی از کاربرا دیدم گف بازی قبل 6 تا زده ب پرسپلیس! 

انقدر کمبود دارن کیسه کشا که پنارتی ام حساب میکنن😂😂😂😆

تیم واقعی و حرفه ای تیمی که وقتی ام بازیکن نداشت تا فینال اسیا پیش رف

در حالی که استقلال با بازیکن هایی که توی هرپست سه تا ذخیره داش وسط اسیا حذف شد😂

برد واس ما عادیه😍 

ی بارم کیسه کش طعم بچشه فقط حذف نشه ظایع شن😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی بردش؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

حالا که جامو نبردن و نمیبرن هم😁مهم قهرمانیمونه ک اس اس ۶ ساله رنگ جامو ندیده

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بیخیال 😂واکنش نشون ندین  😂

ما همیشه پشت تیم خودمون هستیم چون میدونیم حرفه ای

ولی استقلال وقتی میبازه میگه داوری باختیم😂😂تازه میگن وزیر مقصره ما میبازیم😂

استقلال 

عع مبارکه باشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ما همیشه پشت تیم خودمون هستیم چون میدونیم حرفه ای ولی استقلال وقتی میبازه میگه داوری باختیم😂😂تازه ...

😂دلت بسوزع خو 

وقتی این همع سال ن قهرمانی داشتن ن چیزی 

بزار یکم میدون خالی کنیم خب😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)