2777
2789
عنوان

قلبم تیر میکشه

88 بازدید | 10 پست

قلبم تیر میکشه ،بغض تو گلوم انگار داره خفم میکنه ،این کلیپه رو دیدم ک باباعه دختره ۱۴۲بار بهش زنگ زد بعد بهش پیام داد جان پدرکجاستی ؟!اما دخترش فوت کرده بود ،اما بابای من ۳۴روزه حتی بهم زنگم نزده :)گاهی اینقدر دلم براش تنگ میشه زنگ میزنم با خط دوستام الو گفتنشو بشنوم اما حرف نمیزنم تا جواب میده بی صدا گریه میکنم

یک ماهه قلبم تیر میکشه شبا از قلب درد بیدار میشم :)نمیدونم چیکار کنم 

خستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیشش....نزار زبونم لال یه وقت حسرت بشه برات

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منو نمیخواد اگه میخواست زنگ میزد مگ نه:)دلم داره آتیش میگیره ،حس میکنم بی کسم !من فقط ۱۸سالمه خیلی س ...

الهی بمیرم متاهلی؟ 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
نمیدونم کجاست:)به خواهرمم نمیگه:)

الهی بمیرم عزیزم...چقد سخته...خدا کمکت کنه ان شالله...ببخشید عزیزدلم زود قضاوت کردم..فکر کردم باهاشون قهر کردی...حلال کن آجی به خاطر قضاوتم🌹

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نه فدات شم ❤️😔قلبم خیلی تیر میکشه

برات صلوات میفرستم وآیت الکرسی برا ارامش دلت میخونم خواهر،از این راه دور کاری بیشتر از این از دستم برنمیاد...امیدوارم خدا خودش دلتو اروم کنه