2777
2789
عنوان

کمک😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوده جان انشالله به مرادت برسی عزیزم خوب منو تعبیر میکنی خواعش میکنم یه تاپیک زدم که کی تعبیر خواب بلده دوتا خواب گفتم 

یکیشو اینجا میگم اگر دوست دلشتی اونجا را هم بخون و جواب بده ....

یکی از دوستانم را تو خواب دیدم بعد حس کردم یه مار سباه ازکنارش رد شد نمیدونم مرتبط به دوستم بود یا نه یه مار سیاه باریک که خط ابی روش بود من راستش  ازش نترسیدم اصلا ولی حس کردم ممکنه بیاد سمتم و چیزی را تو پاچه شلوارم حس کردم و با خودم گفتم لابد ماره هست اروم باشم خودش بیاد بره و همین طور اروم وایستادم دیدم از تو شلوارم داره میاد بیرون که بیدار شدم دیشب این خوابو دیدم و دم صبح بود گمونم  اینم بگم دوسه روزیه یکم بیمارم و منتظر جواب تست کرونا هستم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

سلام عزیزم من کیانازم 

خیلی دنبالت گشتم تا بلاخره پیدات کردم 

درخواستمو قبول کن کارت دارم ❤

بحث کردن با احمق مثل کشتن پشه رو صورت خودته شاید پشه رو بکشیا اما در نهایت یه سیلی به خودت زدی👍

خوبی سوده جان🥺🥺🥺

یه خبر از خودت بده

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام عزیزم میشه لطفا خواب منم تعبیر کنین؟  

من مجردم

خواب دیدم زیر دست ارایشگرم دارن منو اصلاح و آماده میکنن برای مراسم ازدواجم

حین ارایشم انگار خودمو تو فاصله دوسه متری دیدم که لباس پوشیده و ارایش کرده

دارم خوشحالی میکنم و همسرمم کنارم اومد

آرایشم که تموم شد یه نفر 

یه چیزی دستش بود نزدیکم که اومد

همون قندایی بود که سرسفره عقد میسابن

یه چیزایی رو رو سرم ریخت

که از خواب بیدار شدم

تعبیرش چیه عزیزم؟ 

ابنم بگم توی خواب احساس خوشحالی و شعف زیادی داشتم 

که اون حس خوب تا چند ساعت بعد بیداریمم باهام موند

آسمان هم که توباشی،بغلت خواهم کرد.فکر گستردگی واژه نباش،همه در گوشه تنهایی من جادارند...