2777
2789
عنوان

فقط ۴۹۰

49 بازدید | 6 پست

بچه ها از ۵۰۰ تا صلوات برای حاجت مامانم ۴۹۰ تا مونده میخواد با زبون بقیه باشه برای حاجتش من براش تعریف کردم از دعای شما حاجت میگیرن بقیه

میشه بفرستین همت کنین تموم بشه برای مامانم دعا کنین؟

دوستاتونم صدا بزنین بیان تموم بشه

الهی حاجتتانو بگیرین همه❤

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

۱۰تا

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ۲۰تا میفرستم گلم

مرسیییی دستت دردنکنه

اگر کسیو میشناسی میشه صدا کنی برای مامانمه که انقد اصرار دارم❤

خیر ببینی❤

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

۱۰تا

مرسییییی❤

کسیو اگر میشناسی صدا بزن بیان برای حاجت مامانمه مرسیییی❤

مرسیییی دستت دردنکنه اگر کسیو میشناسی میشه صدا کنی برای مامانمه که انقد اصرار دارم❤ خیر ببینی❤

نه والله کسی رو نمیشناسم عزیزدلم

شرمندتم  گلم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
نه والله کسی رو نمیشناسم عزیزدلم شرمندتم  گلم

دشمنت شرمنده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز