2777
2789

[QUOTE=199088185]تحت نظر پزشکم دارو داده تا سه ماه مصرف کنم ص ماه دیگه مونده ک بخورم بخدا یهو پریشون میشم دست خودم نی ...[/QUOTE]

قربونت بشم خودتو ناراحت چي ميكني قرارمون نبود ناراحتت كنم بانو جان يه كيت تخمك گذاري بگير با يه سونو بعد موعد تخمك گذاريت بده خيالمون راحت بشه 

تو براي بچه ت بي قراري من براي عشق 

سه سال مردم و زنده شدم تا ديشب بهش گفتم 

معذرت خواهي كرد گفت نميتونم ولي بلاكت نميكنم 

امروز ديدم بلاكمم كرده 

بيقرارش شده بودم ميفهممت دلم ميخواد خدا دستاشو بياره بزاره تو دستاي من بگه بيا اينهمه سختي كشيدي تو زندگيت اينبار يه لحظه لبخند بزن ولي نميشه نشد 

ان شاءالله خدا بچه هاي سالم و نمونه قسمتت ميكنه فدات بشم 

خداروشكر كه تحت نظر پزشك هستي 

يادت باشه دگزا آب زير پوست جمع ميكنه چاقي كاذب ميده 

متفورمين قند خون و مياره پايين لاغر ميكنه خوردي باغذات بخور عزيز 

[QUOTE= 199088185 ]تحت نظر پزشکم دارو داده تا سه ماه مصرف کنم ص ماه دیگه مونده ک بخورم بخدا یهو پریش ...

🥺هر کی ی مشکلی داره انشالله خدا خودش ب همه کمک کنه  بعدش شما و من منم خیلی سختی کشیدم خیلی دیگه نا ندارم چندین سال منتظر بمونم خدا خودش بهم کمک کنه 

ممنون از لطفت

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله تا قبل از اسفند 

عزیزم میشه بگی عشقم بهم پیام میده یا نه؟

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

[QUOTE=199089040]🥺هر کی ی مشکلی داره انشالله خدا خودش ب همه کمک کنه  بعدش شما و من منم خیلی سختی کشیدم خیلی دیگ ...[/QUOTE]

اتفاقا عزيزم منتظر بمون و بخصوص بچه رو با ميخوام ميخوام از خدا نگير 

شايد من حس ششمي هستم شايد نيستم اما يه چيزايي هست مثل ازدواج تولد بچه رو خدا با دقت روي بهترين و بدترين شرايط پيش مياره 

صبر كردنت قشنگِ بنده ي صابر من اينهمه نعمت و زيبايي بهت هديه دادم لذت بردي يكمم من از جلوه ي صبوريت لذت ببرم يكمم من سربلند باشم بگم فرشته ها ببينيد مادر كه ميگن اينِ هنوز ندارتش اما از كوه براش محكم تره و چقدر خوشحالم كه به خواسته م احترام ميزاري ميدمش بهت به وقتش 

بانو جان بحق حضرت زهرا دامنت سبز سبز ميشه يادمون نره تو زيارت نامه ي حضرت زهرا ميگه اي كسيكه امتحان شدي قبل از اينكه افريده بشي اي نوري كه قبل از آفرينشت خدا به صبر امتحانت كرد

مانانِ آينده مامانِ مهربون صبر كن صبر كردنات قشنگه 

به خدا اعتماد كن ولي دست از درمان و خواسته ت برندار

استارتر جواب منم بده ممنونم

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن