2777
2789
عنوان

دلم گرفته😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی؟؟مگه عروسی رو طرف داماد نمیگیره؟پدر عروس چرا عروسی بگیره؟ اهل کجایی؟

عزیزم بد متوجه شدی ..گفته ک پدرش نباد عروسی بگیره داماد باید عروسی بگیره عروسی با داماده 

وا چه ادمی هستی باباتو بخاطر یه غریبه نفرین میکنی؟حیفه اوںهمه زحمت بزرگ کردنتو کشیده واقعا،اولا جهیزیه تحمیلیه وظیفه نیست شوهرتم بخوادت بدون جهاز میخوادت ،دوما بابات دلش نمیخواد بده مگه زوریه؟؟؟!!!اصلا تورو از ارث هم باید محروم کنه جاش بودم اینکارو میکردم که توقعتو بیاری پایین،ملت تو حسرت بابا داشتنن تو نفرینش میکنی چرا چون توقعت بالاست ،فردا همین شوهره میزنه در ک،،،نت وطلاقت میده ببینیم بابات پشتش وایمیسته یا کی

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
یعنی چی؟؟مگه عروسی رو طرف داماد نمیگیره؟پدر عروس چرا عروسی بگیره؟ اهل کجایی؟

رسم ما اینه حنابندون و عقد اینا نمیگیرن به جاش یه روز شیرینی میگیرن همه چیز نصف میشه

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
تو که میدونی بابات نمیده چرا پنجاه تومن بدون برنامه ریزی خرج کردی که تموم شه 

از کجا میدونه بدون برنامه ریزی خرج کردم؟

انگار تو این دوره زمونه زندگی نمیکنید همه چیز گرونه به هر چی دست میزنی میلیون میلیون باید پول بدی

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
عزیزم بد متوجه شدی ..گفته ک پدرش نباد عروسی بگیره داماد باید عروسی بگیره عروسی با داماده 

نه عزیزم من نه عقدی گرفتم نه حنابندونی میگیرم فقط یه روز عروسی میگیریم رسم ما اینه که بین خانواده پسر و دختر تقسیم میشه