2777
2789
عنوان

دعوای شوھرم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 19 پست
اره عزیز منم همینطور ده سال محبت ومهربونی لانشده وظیفه وهروزدعوا که ادم بدی هستم

من خسته شدم بخدا. الانم تهدیدم کرد گفت من حابم خوب نیس تو دم دراوردی؟ من اگه چیزیم شه خاندانتو ب التماس میندازم. خیلی قلبم شکسته خیلی. نفسام سنگینه. ینی چجوری نیشه ی نرد ک ادعای عشق و عاشقیش میشه باهام اینجوری رفتار کنه؟ دست روم بلند کنه. خدا ازش نگزره فقط ک انقد خون ب جیگرم کرده. موهای سرم سفید شده مگه چندسالمه؟ رابطه مریض زندگی ادمو نابود, میکنه

من خسته شدم بخدا. الانم تهدیدم کرد گفت من حابم خوب نیس تو دم دراوردی؟ من اگه چیزیم شه خاندانتو ب الت ...

دقیقا مثلا شوهرمن ولی شوهرمندست بزن نداره ولی حرفاش اززدن بدترکاشک میزدتم ولی اینقدربسرم نمیداد اینقدرقرص اعصاب میخورم روانی شدم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم شوھر من بھم گفت تو زبوں نداشتی من پروت کردم

عزیز شبی اینقدرگریه کردم الان ازدردچشم سردارم میمیرم دوتابچه هاروبرداشته رفته بایک دکتری صحبت کردم راجب شوهرم همه چیزوگفتم گفت چطورتونستی ده سال خودش زندگی کنی این مریضه حتماباید بره مشاور

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲