aramesh3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2924 عنوان مسواک زدن .... 139 بازدید | 17 پست مامانای گل پسرم ۳/۵ سالشه از امروز شروع کردم مسواک زدن.ازخیلی قبل تلاش کردم نمیشد ولی امروز بهتره وتمایل داره مسواک بزنه کلی کارتونهای آموزشی نشون دادم فقط مشکلم اینه آب خمیردندون قورت میده هر چی بهش یاد دادم امروز فایده نداشت.شما چیکار کردید میترسم ضرر داشته باشه لطفا برام دعا کنید 1400/04/24 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11154 الهی🥺😂اینم یواش یواش یاد میگیره بگو ابا کثیف دیگه قورت نمیده ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
رهااااام۰۰ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 18657 یه نوع خمیر دندون هس واسه بچها اونو بگیر قورتم بده عیبی نداره ولی باید یادش بدی که عادت نشه واسش صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
aramesh3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2924 یه نوع خمیر دندون هس واسه بچها اونو بگیر قورتم بده عیبی نداره ولی باید یادش بدی که عادت نشه واسش خمیر دندون مخصوص بچه ها گرفتم لطفا برام دعا کنید
هدیهابوالفضل عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1208 من پسرم از دوسال ونیم شروع کردم..بعضی مداقع قورت میده ولی قشنگ تف میکنه بیرون اب و کفو به خودم نگاه میکنه ادای خودمو درمیاره دقیقا اللهم عجل لولیک فرج
سوسوآزی عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1638 فعلا خمیر دندون نزن براش ی ذزه مسواکش رو تو آب نمک بزن خیلی کم یا تو دهانشویه بگو آب دهنت قودت نده وقتی یاد گرفت خمیر دندون بزن مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
aramesh3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2924 هنو بچس باوا بزرگ تر شه یاد میگیره بیخیال آخه شبا که میخابه دهنش شدیدا بو میده لطفا برام دعا کنید
aramesh3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2924 فعلا خمیر دندون نزن براش ی ذزه مسواکش رو تو آب نمک بزن خیلی کم یا تو دهانشویه بگو آب دهنت قودت نده و ... فعلا زوده؟؟؟آخه فک نکنم آب نمک بزنه دهنشم شبا که خوابه شدیدا بو میده لطفا برام دعا کنید
aramesh3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2924 من پسرم از دوسال ونیم شروع کردم..بعضی مداقع قورت میده ولی قشنگ تف میکنه بیرون اب و کفو به خودم نگاه ... وای امروز خودمو کشتم که تف کنه ولی بچم نمیتونه البته خمیر دندون مخصوص سنشو گرفتم میترسم از مسواک زدن زده بشه لطفا برام دعا کنید
مـــاده_آهـــو عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 726 آخه شبا که میخابه دهنش شدیدا بو میده از شستشو دندان استفاده کنه
سوسوآزی عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1638 فعلا زوده؟؟؟آخه فک نکنم آب نمک بزنه دهنشم شبا که خوابه شدیدا بو میده نه مسواک رو بهش بده بزنه ولی خمیر دندون نزن روش دهان شویه بمال روی مسواک یا اب نمک تا طعم به خودش بگیره و پسرت قورت نده یاد که گرفت اب دهنشقورت نده خمیر دندون بزن رو مسواکش مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
aramesh3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2924 الهی🥺😂 اینم یواش یواش یاد میگیره بگو ابا کثیف دیگه قورت نمیده امروز خیلی گفتم.خدا کنه از مسواک زدن زده نشه تازه خوشش اومده لطفا برام دعا کنید
aramesh3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2924 از شستشو دندان استفاده کنه از داروخانه بگیرم متوجه میشن؟اونو با مسواک بشورم؟ لطفا برام دعا کنید
aramesh3 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2924 نه مسواک رو بهش بده بزنه ولی خمیر دندون نزن روش دهان شویه بمال روی مسواک یا اب نمک تا طعم به خودش بگ ... ممنون اینم امتحان میکنم.الان مسواکشو زد خوابید لطفا برام دعا کنید