328baran مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 260 عنوان عمل بینی 63 بازدید | 13 پست دوست دارم بینیم رو عمل کنم اما خیلی میترسم😢بینمیم کمی استخونیه ،میگن خیلی درد دارهکسایی که عمل کردن بیان از تجربیاتشون بگن ، و کدوم دکتر رو پیشنهاد می کنن .من خودم ساکن پرندم 1400/04/24 | 20:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای۷۷ عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1421 تاپیک قبلی منم در مورد عمل بینی هست بیاین نظر بدین مرسی😘🌺😍 شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون
328baran مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 260 تاپیک قبلی منم در مورد عمل بینی هست بیاین نظر بدین مرسی😘🌺😍 مرسی الان میبینم
رویای۷۷ عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1421 خوش کلی درد سر داره به خوشکلی بعدش فکر کن 😁 شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون
خانوم_آقامهدی عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 7130 من بینیم گوشتی خیلی دوس دارم عمل کنم ولی میترسم خوب نشه😔😔
328baran مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 260 خوش کلی درد سر داره به خوشکلی بعدش فکر کن 😁 واقعا😍😂اما تاپیکتون درمورد بارداریه
328baran مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 260 من بینیم گوشتی خیلی دوس دارم عمل کنم ولی میترسم خوب نشه😔😔 ن من از دردش میگم میترسم😢
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16248 درد نداره اما كلافگي داره ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
خانوم_آقامهدی عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 7130 ن من از دردش میگم میترسم😢 من از دردش نمیترسم چون تحمل دردم خیلی بالاس فقط میترسم دکتر خوبی پیدا نکنم
رویای۷۷ عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1421 واقعا😍😂اما تاپیکتون درمورد بارداریه نه در مورد عمل بینیه ببینیم میرزه قبل بارداری عمل کنی یانه والا اگه برگرده فایده نداره شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون
328baran مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 260 درد نداره اما كلافگي داره درد نداشته باشه ، کلافگی رو با جون و دل می خرم😂کلافگی یعنی چی؟
328baran مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 260 نه در مورد عمل بینیه ببینیم میرزه قبل بارداری عمل کنی یانه والا اگه برگرده فایده نداره ن من دیگه نی نی نمی خوام دوتا دارم بسه😂
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16248 درد نداشته باشه ، کلافگی رو با جون و دل می خرم😂 کلافگی یعنی چی؟ طاق باز خوابيدنبه سختي نفس كشيدنحرف نزدنسوپ خوردن و خيلي چيزا ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
328baran مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 260 طاق باز خوابيدن به سختي نفس كشيدن حرف نزدن سوپ خوردن و خيلي چيزا وای خدا 😢