2777
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله ک هرچی به خیرتون براتون اتفاق بیوفته خودت و ناراحت نکن شاید بهت زنگ زد شاید اومد سراغت ولی از اون دیدم نگاه کن ک شاید نشه پس خودتو واسش آماده کن من الان درخواست طلاق دادم میدونم ک اونم میاد تموم میشه و میره خودم و واسه هر چیزی آماده کردم مگ چقد زنده ایم ک همش بخوایم غصه بخوریم بیخیال چه اومد چه نیومد زندگیتو کن 

ان شاء الله ک هرچی به خیرتون براتون اتفاق بیوفته خودت و ناراحت نکن شاید بهت زنگ زد شاید اومد سراغت و ...

قربونت آره میدونم سخته ولی منم ب قول تو آماده ام. تو چرا درخواست دادی 

Khoda khodsh mibine
قربونت آره میدونم سخته ولی منم ب قول تو آماده ام. تو چرا درخواست دادی 

منم خانوادش خیلی اذیتم کردن دیگ طاقت نیاوردم خواهراش همیشه ازم بدگویی میکردن پری روز درخواست طلاق دادم ک توافقی تموم کنیم زندگی همش با جنگ و دعوا نمیشه آدم باید یه روی خوشی ببینه 

منم خانوادش خیلی اذیتم کردن دیگ طاقت نیاوردم خواهراش همیشه ازم بدگویی میکردن پری روز درخواست طلاق دا ...

مث منی توام. چرا تو درخواست دادی چیزی بهت میرسه؟؟ 

Khoda khodsh mibine
مث منی توام. چرا تو درخواست دادی چیزی بهت میرسه؟؟ 

من از اول طلاق میخواستم نه من هیچی ازش نمیخوام مهریم 704 تا سکه تمامه و یه آپارتمان ولی باهاش توافق کردم ک هیچی نمیخوام فقط طلاق بگیریم جور خاصی نیست باهم صحبت کردیم به این نتیجه رسیدیم ک منو طلاق بده منم در عوض نه ازش مهریه بگیرم نه آپارتمان و پسرمم ک تا 7 سالگی با منه 

من از اول طلاق میخواستم نه من هیچی ازش نمیخوام مهریم 704 تا سکه تمامه و یه آپارتمان ولی باهاش توافق ...

ایشالا عزیزم ب هرچی ک ارزوته برسی ب مهردلت برسی فداتشم خدا پشت و پناهت

Khoda khodsh mibine