2777
2789
چجوری ؟

منظورت طرز تهیه شه؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هیچی نداریم هنوز من هر چی می خورم معده درد میگیرم 

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

پسرم هوس پیتزا کرده بود کلی گیر داد منم باهمین وسیلهایی که داشتم تو خونه درست کردم.خمیرشم درست کردم ووااااای هرکاری میکنم خمیر عمل نمیاد.خمیر مایع تو شیر داغ ریختم فک کنم بخاطر اونه حالل بنظرتون بد میشه سفت میشه؟

فلافل 

اللهم صلی الا محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤❤

واسه امضات

حتما به هدفت میرسی🌻🙏نگران نباش و به تلاش ادامه بده مطمئنم که بهترین نتیجه میگیری💜

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
اومدم خونه مامانم ابگوشت گذاشته

ابگوشت واسه شام؟

اذیت نمیشین؟ ما همیشه نهار میخوریم ابگوشتو

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اره دیگه

تو نت بزن میاره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792