2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کنید دیگه این حس ششمو😐 اینا همش دروغه فقط همونی که تو تقدیرمون نوشته و همونی که خودمون تلاش میکن ...

این که اینجا خیلیا ندارن و قبول دارم 

ولی حس ششم وجود داره واقعا 

تیر ماهی ها حسشون قوی و مهر ماهی ها

حیوانات هم شدیدا حس ششم دارن فقط نمیتونن بیانش کنن

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
چیو میخای بدونی

ازدواج با عشقم چه زمانی اتفاق میقته؟

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
بخدا من اینقد پریشونم اگ دروغ  بگن هم راضیم  

میدونم ولی بهش فکر نکن یعنی خودتو مشغول کن بالاخره اگه قسمتت باشه خدا بهت میده

واسه باردار شدن میخوای دیگه ؟ خب تا اونجایی که پول دارید و امکانات برید دنبال دکتر و درمان اگر مشکلی هست اگه ندارید ولش کنید و بیخیال بشید خدا بهتون میده بالاخره

من خودم مامانم تعریف می‌کنه که اون موقع باردار نمیشد پیش دکترم رفتن ولی نه بابام مشکل داشت نه مامانم ولی بالاخره خدا بعد از ده سال منو بهشون داد

....
کی باردار میشم 

عزیزم شما باردار میشی 

فرزند اولتون هم پسر میشه 

خیلی زود رنجی و مهربون 

بهتره که ناراحت نباشی و خودتو ناراحت نکنی چون به وقتش خدا بهتون بچه میده البته ی مشکل کوچیکم دارید 

من اینارو حس کردم 

وی خسته س :/ 
عزیزم شما باردار میشی  فرزند اولتون هم پسر میشه  خیلی زود رنجی و مهربون  بهتره که ...

درسته 

ب وقتش یعنی کی چن ماه چن سال طول میکشه مشکل هم دارم تحت درمانم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
۱۷ سالمه ۱ ساله ازدواج کردم  لطفا نگو بچه ای خودم میدونم

من 19 سالمه مامانم خونه تنهام نمیزاره خونه رو آتیش بزنم😁😁😎😎

خدایی چجوری زندگی می‌کنید؟ غذا هم میخوردید🤦‍♀️😂

شوهرت چند سالشه؟ 

وی خسته س :/