2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چادر دانشجویی یا لبنانی سر کن 

کفش و روسری و شلوارت مرتب و تمیز باشه بی کلاس نیست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

چادرهای مدل دار سرت کن

روسری ها و شال های رنگی

برای مرتب موندن روسریت از طلق استفاده کن

مانتو شلوارتم شیک بپوش 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

شما با حجاب بدون ه چادر باش حتما با پدرت صحبت کن

چقدر ناراحت میشم کسانی که به اجبار خوانواده کاری رو انجام میدن...الان دوستانی دارم که چادر گذاشتن کنار چه مانتو و روسری اما باحجاب مو بیرون نیست ادم لذت میبره

منم چادری ام 

عاشق چادرم 

تو اول باید چادر و با دل و جون بپذیری و بعد سعی کنی همیشه لباسها اتو کشیده باشه 

کفش و کیف ست انتخاب کن 

ساق دست خوشگل ست یا روسری خودت انتخاب کن 

چادر جلو بسته بپوش تا زیاد دست و پات و نبنده گلم 

از طلق روسری استفاده کن و اینکه حتما از گیره روسری شیک استفاده کن 

در ضمن مدل بستن روسری به روشهای مختلف ام یاد بگیر 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

برای هرکاری باید علاقه و عشق اون کارو داشته باشی اگه مجبوری سرت میکنی شاید یکم سخت باشه برات ولی اینم بگم چادر لامصب جوریه که هرچیزی بهش میاد و هرچقدر هزینه کنی ارزششو داره و از صد حجاب آزاد باکلاس تر دیده میشه( هرچند که خودم آزادم)چه اسپرتی چه مجلسی…  سعی کن قبل از قیمت و مارک لباس همیشه مرتب و منظم باشی که اینجوری همیشه مده ✨🌸