2777
2789
عنوان

تونل کارپال

422 بازدید | 12 پست

سلام و خسته نباشید. مدتی هست دستام از مچ به پایین حالت گز گز داشت. مخصوصا وقتی صبح از خواب بیدار میشم احساس ضربان یا نبض هم در دستام دارم‌. جدیدا وقتی گوشی یا چیزی و زیاد نگه میدارم یا با موس کار میکنم در انگشتام کمی حالت لرزش هم میبینم. در نت سرچ کردم به سندروم تونل کارپال رسیدم به نظرتون همین میتونه باشه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها تو رو خدا یکی نظر بده. بخاطر همین موضوع استرس گرفتم. این هفته حتما دکتر ارتوپد میرم😣

منم همینطورم تو بازوهام ماهیچه های دستم احساس ضعف و درد می کنم و انگشتان هم لرزش داره یه چیز سنگین برای چند ثانیه یا دقیق بردارم هم انگشتان لرزش میگیره

نه چند روز اینجوریم دقیقا علایمت چیه

شبها احساس ضربان دارم توی دستام. سر این موضوع دکتر رفتم. گفت از استرسه و آسنترا داد.یک سال قبل فقط گز گز داشتم. ولی الان گاهی گزگز داره. گاهی درد. و موقعی که دستم خسته نیشه انگشتام یکم ارتعاش دارن.

خوب به احتمال زیاد تیروئیده دیگه

اره ممکنه از اونم باشه. چون عضلات و ضعیف میکنه. مخصوصا که هاشیموتو تیروئید خودایمنی هست. سونو هم رفتم. همین هاشیموتو رو تایید کرد. ولی دارو ندادن. چون هنوز TSH نرماله

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز