2777
2789
عنوان

عزیزان بیاید

38 بازدید | 9 پست

خیلی ناراحتم باید بمیرم خیلی زندگی سختی دارم برام دعا کنید

لطفا نفری پنج تا صلوات نذر حضرت علی برام بفرستید و بگید این دختر قالتاق و هفت خط نیست ساده است بی پناهه جاش تو این دنیای بیرحم  نیست یه بار برا همیشه یا حاجتش رو بده یا یه مرگ زود هنگام 

بریدم دیگه صدام به اسمون نمیره به هیچ جا نرسیدم تک تک ثانیه های زندگیم رو رنج کشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی دوست عزیز؟

یعنی اینکه دوست عزیز امیدوارم زندگیت درست بشه . اما قبلش باید طرز فکرت عوض بشه . همه سختی دارن توی زندگیشون و تا وقتی همش بگن بدبختم، اینم و اونم زندگیشون عوض نمیشه لطفا بجای اینکه بگی زندگیم همینه که هست درست نمیشه یا زندگیم زخسه و من خوشبخت نیستم . طرز فکرت رو تغییر بده . ببین شاید فکر کنی هی نمیفهمم و اینجا دارم چرت میگم اما تا وقتی طرز فکرت رو تعییر ندی نمیشه . بگو من خوشبختم خدارو شکر کن . باور کن ماها اونجیزی که فکر میکنیم رو زندگی میکنیم . هم دیدم هم تجربه کردم . تو اونچیزی که بهش فکر میکنی و اعتقاد داری رو جذب میکنی 

خدا تا وقتی که بهش ایمان نداشته باشی که کمک کنه،کمکت نمیکنه . بهش اعتماد کن❤

یعنی اینکه دوست عزیز امیدوارم زندگیت درست بشه . اما قبلش باید طرز فکرت عوض بشه . همه سختی دارن توی ز ...

عزیزم ده سال امید داشتم روزای سختی رو گذروندم که دل سنگ رو هم آب میکرد اما دیگه بریدم ولی باز هم از بی رحمی دنیا و آدماش مجبورم پناه بیارم به خدا

عزیزم ده سال امید داشتم روزای سختی رو گذروندم که دل سنگ رو هم آب میکرد اما دیگه بریدم ولی باز هم از ...

بمیرم برات ... انشاالله خود خدا کمک میکنه . اما خودتو و انرژی مثبتت رو نگه دار . انشاالله روزای توهم میرسه همیشه سخت نیست