2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

174 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان. دیروز از طرف گوگل همش پیغام چند تا سایت برام می اومد و یه اعلان هم می اومد بالای گوشیم که گوشی شما دارای مشکل است و اصلا امن نیست وقتی روی اون اعلان میزدم میرفت توی گوگل  توی یه سایت مربوط به ف.ی لتر شکن

بعد یکی دو ساعت بعد من بدون توجه به این قضیه رفتم تو اینستام و دیدم یکی از آشناهام لایو داره تو اینستا . منم نمیخاستم اون آدم بدونه من اصلااینستاش رو چک میکنم. رفتم تو لایوش حالا همش میترسم نکنه اون ویروسه رو دوربین گوشیم تاثیر گذاشته باشه و موقع دیدن لایو اون ادم منم رفته باشم تو لایوش .آخه امنیت گوشیم خیلی پایینه و اندرویدش قدیمیه. میترسم خودبه خود به خاطر ویروسی بودن گوشیم درخواست شرکت تو لایو رفته باشه روسری هم سرم نبود و من در کل حجاب دارم اگه دوربین لایو فعال شده باشه چی؟

اون لحظه خیلی هول بودم که دستم رو گزینه ای نره اونم با یکی دیگه تو لایو بود یعنی دونفر بودن  همزمان خواهرم صدام کرد میترسم تو یه لحظه اتفاق افتاده باشه و ویروسه کار خودش رو کرده باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجور نمیشه نگران نباش 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اگر یه درصد هکتون کرده باشن همون هکر میتونه از دوربین تصویرتونو ببینه هم از میکروفون صداتونو‌بشنوه کسه دیگه ای از اینستاگرام تلگرام یا هرچیز دیگه ای دسترسی به این نداره فقط هکر میتونه، اگه نگرانی برو یه موبایل فروشی اونا میتونن متوجه بشن که هک شدی یا نه

اگر یه درصد هکتون کرده باشن همون هکر میتونه از دوربین تصویرتونو ببینه هم از میکروفون صداتونو‌بشنوه ک ...

بیشتر از ویروس میترسم و اینکه لایو اینستا خیلی حساسه تو یه آن و با یه کلیک اشتباه ادم میافته تو لایو طرف

اگه رفته بودی توی لایوشون میگفتن. بعیده این اتفاق🤔

برو توی اینستاش، اگه ضبط شده ی لایو رو گذاشته باشه، میتونی ببینیش

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه رفته بودی توی لایوشون میگفتن. بعیده این اتفاق🤔 برو توی اینستاش، اگه ضبط شده ی لایو رو گذاشته ب ...

یعنی چی که میگی اگه رفته بودم تو لایوشون میگفتن؟

نه ضبط شده اش رو نذاشت. راهی دیگه نداره بفهمم منم تو لایو بودم یا نه؟

یعنی چی که میگی اگه رفته بودم تو لایوشون میگفتن؟ نه ضبط شده اش رو نذاشت. راهی دیگه نداره بفهمم منم ...

خب لایوه دیگه، اگه دوربینت روشن میشد و تصویرت میرفت وسط صحبتشون! اونا تعجب میکردن چطوری یکی دیگه اومده توی لایوشون!!!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خب لایوه دیگه، اگه دوربینت روشن میشد و تصویرت میرفت وسط صحبتشون! اونا تعجب میکردن چطوری یکی دیگه اوم ...

میگم شاید گرم صحبت بودن منم یه لحظه افتاده باشم تو تصویر.شایدم حق با شما باشه عزیزم واقعا ذهنم درگیر شده

شانس بدم من اصلا به این ادما که لایو داشتن فکر نمیکردم و محل کارم قبلا باهاشون یکی بود و الان دیگه ارتباطی با هم نداشتیم بعد چند وقت  کنجکاو شدم چند روز بود پیجشون رو میدیدم

مگه ویروس نمیتونه کل سیستم گوشی رو به هم بریزه؟

به هم میریزه ولی نه اینجور

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

میگم شاید گرم صحبت بودن منم یه لحظه افتاده باشم تو تصویر.شایدم حق با شما باشه عزیزم واقعا ذهنم درگیر ...

من اینستا ندارم ولی مگه وقتی لایو میگیری تصویری که دوربین گوشیت میگیره نمیفته رو صفحه و خودت نمیبینیش؟؟ تا جایی که میدونم اینجوره

اگه خودت ندیدی پس نیفتادی