2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وایی عزیزم تو تاپیکت دیدم ک بی بی چکت دوباره مثبت شده ان شاالله بارداری حتتما ازمایش اشتباه شده پریو ...

نه اصلا خوب نیستم درد پریود خیلی زیاد دارم کلا هم بی‌حال هستم و خوابم میاد سرفه هم دارم.😭😭😭

نه اصلا خوب نیستم درد پریود خیلی زیاد دارم کلا هم بی‌حال هستم و خوابم میاد سرفه هم دارم.😭😭😭

واسه کرونا برو دکتر حتما هم بگو احتمالا بارداری  چیزای مقوی بخور ان شاالله ک زود خوب بشی

سلام عزیزم خوبی چ خبر

سلام عزیزم خوبی.از دیشب حالم خیلی بد شدش اما نرفتم دکتر مسکن خوردم و خوابیدم.الان بهترم ممنونم.تو خوبی ؟سعی کن هیچ جا نری حتی خونه مامانت.خیلییی زیاد هست این مریضی 

سلام عزیزم خوبی چ خبر

راستی اگر رفتی آی یو آی اصلا زود بی بی چک نزن به خاطر داروها همون فردا آی یو آی هم بی بی چک بزنی مثبت میشه الکی.قشنگ صبر کن روز پانزدهم شانزدهم برو آزمایش خون بده

سلام عزیزم خوبی.از دیشب حالم خیلی بد شدش اما نرفتم دکتر مسکن خوردم و خوابیدم.الان بهترم ممنونم.تو خو ...

سلام عزبزم ،اویشن دم کن بخور ،دمنوش زنجفیل هم خوبه سوپ ماهیچه بخور میوه و مایعات گرم هم زیاد بخور ان شاالله ک بزودی همتون بهبود پیدا کنید

سلام عزبزم ،اویشن دم کن بخور ،دمنوش زنجفیل هم خوبه سوپ ماهیچه بخور میوه و مایعات گرم هم زیاد بخور ان ...

ممنونم عزیزم چشم انجام میدم.میگم امروز باز بی بی چک گذاشتم قسمت کنترل هم بعد نیستم ساعت مشخص شد دیروز هم گذاشتم اصلا قسمت کنترل هم مشخص نشد یعنی هر دو بی بی چک ها خراب بودن؟

یعنی شما باردار نبودید ؟ پریود شدی؟

نه پریود نشدم هنوز بی بی چک منفی شد اما روز دوازدهم مثبت شدش .بعد پرسیدم گفتن به خاطر داروها مثبت کاذب هست تا قبل پانزده روز

نه پریود نشدم هنوز بی بی چک منفی شد اما روز دوازدهم مثبت شدش .بعد پرسیدم گفتن به خاطر داروها مثبت کا ...

تا پریود نشدی جای امیدواری  هست چون فولیکولت ازاد شده اگه باردار نباشی حتما پریود می شی دیگه عقب نمی ندازی

ععع چ عجیب اره خراب بودن 

اشکال نداره دیگه توکل به خدا.

آخه من تنبلی تخمدان هم دارم اصلا معلوم نیست کی باید پریود بشم. الان ماما بهم گفت شیاف رو قطع کن اگر باردار نباشی پریود میشی