2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والا دوشب از اقداممون می گذشت ک شوهرم نمونه بده ک دکتر گفت اگه صبح اومده بودی برات iui می کردم دیگه بعد اومدیم خونه اقدام کردیم اما فولیم ۱۴ بود کوچیک بود اصلا ب این ماه امید ندارم 

از دکتر رفتن دیکه خسته شدم بچه رو بوسیدم گذاشتم کنار وقتی خدا نمی خواد بده زوری ک نیس    

اینطوری نگو.آی یو آی اصلا کاری ندارم راحت هستش.فوقش ماه دیگه برو.شایذ هم به امید خدا باردار شدی خودت.اصلل ناراحت نشو.منم یهو تا امید میشم میگم دیگه نمیرم اصلا اما واقعا آی یو آی سخت نیست مراحلش هم کوتاه هست

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ان شاالله ماه بعد 

😭😭😭😭الان خواب دیدم یه بچه داشتم توی خواب نمیدونی چقدر زیبا بود .کاش همه سختی اش فقط رفت و آمدش بود

😭😭😭😭الان خواب دیدم یه بچه داشتم توی خواب نمیدونی چقدر زیبا بود .کاش همه سختی اش فقط رفت و آمدش ب ...

اخی عزیزم با پوست و گوشتم احساست و درک می کنم عیب نداره نوبت مادر شدن ما هم می شه فقط باید وقتش برسه

اخی عزیزم با پوست و گوشتم احساست و درک می کنم عیب نداره نوبت مادر شدن ما هم می شه فقط باید وقتش برسه

الهی آمین.امیدوارم به وقتش که ذوق و شوقش و داریم برسیم بهش آنقدر دیر نشه که دیگه هیچ شوقی نداشته باشه