2777
2789
ممنون بخدا استرس گرفتم😁

استرس اصلا خوب نیستا

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
یعنی امپول اینقد برده بالا  استرس گرفتم چرا مال من کمه 😫😫من کلومیفن مصرف کردم امپول نه

من فقط آمپول

فکر میکنم آمپول هم تاثیر داره و زمان تخمک گذاری

برای بعضی‌ها لقاح زودتره برای بعضی‌ها دیرتر

الکی خودتو نگران نکن همین که بتا بالای ۲۵ باشه یعنی مثبت احتمالا شما لقاحت چند روز بعد از من بوده

دکتر برام یه آزمایش روتین نوشته برا شنبه و سونوی قلب برا ۱۳ مرداد. شما هم رفتی دکتر بهم اطلاع بده که باهم باشیم ❤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط آمپول فکر میکنم آمپول هم تاثیر داره و زمان تخمک گذاری برای بعضی‌ها لقاح زودتره برای بعضی‌ها ...

چشم حتما

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بتاشما خوبه مال ایشون ممکنه دو قلو باشه

نه عزیزم بعیده چون یه دونه فولیکول داشتم 

ولی آمپول زدم قبلش

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
چشم حتما

چشمت بی بلا

من سابقه‌ی سقط دارم الآنم دکترم استراحت داده خیلی نگرانم ولی استرس سمه

سعی کن ذهنتو به چیزای دیگه معطوف کنی و الکی خودتو نگران نکنی. نی‌نی هم از شما آرامش میگیره

نه عزیزم بعیده چون یه دونه فولیکول داشتم  ولی آمپول زدم قبلش

همسان ممکنه چون دختر دایی منم بتاش فوق العاده بالا بود ۹۰۰ بود بعد سونو قلب گفت قل همسانن شما تو ارثتون ندارین؟

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
واااااای بچه دومه؟؟؟؟اقاااا منم دلم میخااااد ولی جرات نداااارم جاالبه بچه دومو خیلی بیشتر از اولی د ...

من از الان که بچه اولم دنیا نیومده به دومی فکر میکنم و سومی😂

چشمت بی بلا من سابقه‌ی سقط دارم الآنم دکترم استراحت داده خیلی نگرانم ولی استرس سمه سعی کن ذهنتو به ...

من الحمدلله یه بارداری داشتم که پسرمو به دنیا اوردم الان ۲۰ماهه هست سر اون hcgزده بودم

اما این نه

چون خودم رشته ام بهداشته و تو بهداشت کار میکردم خیلی حساسم ادم هرچی علمش بیشتر باشه برا خودش حساس تره هی میگم نکنه پوچه نکنه چیه و چیه🤦‍♀️

همسان ممکنه چون دختر دایی منم بتاش فوق العاده بالا بود ۹۰۰ بود بعد سونو قلب گفت قل همسانن شما تو ارث ...

وااای چه خوب بوده دخترخاله😍

نی نی هاش دنیا اومدن؟

آره همسان ممکنه حق با شماست 

ولی فکر نمیکنم با این که خودم و همسرم هردو دوقلو دوست داریم. میگن ژن دوقلو زایی از طرف خانواده مادریه. خاله‌م دو قلو داره ولی ناهمسانن برا همین فکر نمیکنم

وااای چه خوب بوده دخترخاله😍 نی نی هاش دنیا اومدن؟ آره همسان ممکنه حق با شماست  ولی فکر نمیک ...

آره دنیا اومدن الان ۹ ماهشونه عکسشونو الان میفرستم

وااای چه خوب بوده دخترخاله😍 نی نی هاش دنیا اومدن؟ آره همسان ممکنه حق با شماست  ولی فکر نمیک ...

دختر دایی منم دوقلو طرف مادرش نبود از مادربزگمون به ارث برده

واااااای بچه دومه؟؟؟؟اقاااا منم دلم میخااااد ولی جرات نداااارم جاالبه بچه دومو خیلی بیشتر از اولی د ...

من عاشق بچه ام ۲۶سالمه بچه دوممه بعد اینم با دوسال فاصله سومی رو دنیا میارم و با عشق نگهشون میدارم توان مالیشو دارم امیدوارم توان جسمی رو هم خدا بهم بده ...اولاد پیامبر هرچه بیشتر باشه نسلشون بهتره

سیدن بچه هام