2777
2789

مبارکه👏👏👏

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم

دکتر رفتی نزار زود برات سونو بنویسه از ۹ هفته برو سونو که یه بار بری هم برا ضربان هم جنین و اینا عین من نشی سه بار بری سونو

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
دیروز رفتم آز نوشت جوابو امروز میبرم تو آز دادی؟؟

آره دیروز صبح آزمایش عصرم رفتم دکتر😁

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
دکتر رفتی نزار زود برات سونو بنویسه از ۹ هفته برو سونو که یه بار بری هم برا ضربان هم جنین و اینا عین ...

اره سر پسرمم ۸هفته رفتم 

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

مبارکه عزیز...بتات چند بود

فدای تو

همچنین گلی

برا من ۸۰۰ بود البته من آمپول اچ جی سی زده بودم

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
فدای تو همچنین گلی برا من ۸۰۰ بود البته من آمپول اچ جی سی زده بودم

یعنی امپول اینقد برده بالا 

استرس گرفتم چرا مال من کمه 😫😫من کلومیفن مصرف کردم امپول نه

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

یعنی امپول اینقد برده بالا  استرس گرفتم چرا مال من کمه 😫😫من کلومیفن مصرف کردم امپول نه

بتاشما خوبه مال ایشون ممکنه دو قلو باشه