دلم نمیاد نرم.. البته مطمئن هم نیستم ک کرونا گرفتم فقط بدن دردو تب و حالت تهوع دارم😔 مامانم اصرار داره ک بریم تو این شرایطب نرتون با ماسک میشه از شیوع کرونا جلوگیری کرد؟
رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده! وزن:۶۸ وزن هدف:۶۰ قد:۱۶۶ مطمئنم که تااخر مرداد ماه به وزن دلخواهم خواهم رسید😊💙
ممکنه برای خودت اتفاقی نیفته اما اگ یکی ک سنش بالاست و یا بیماری زمینه ای داره از شما بگیره و خدایی نکرده فوت شه میتونی خودت رو ببخشی
اگ میتونی برو.....
من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
من بعد از عملم بخاطر عوارض داروهای بیهوشی سرفه کردم فقط هم بعد از بهوش اومدنم بود بعد خوب شدم ولی تا ۲ هفته خودم رو قرنتینه کردم از خونه بیرون نرفتم تا مطمئن شدم کرونا نبوده چجوری میتونی اینقدر راحت بگی میخوای بری عروسی با این وضعت دیگه میخواستی چ علائمی داشته باشی
این سوال پرسیدن داره؟؟ مشکوک به کرونایی و میخوای بری عروسی؟؟؟ لطفا نرو و بشین تو خونت
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
ما عروسی به بنده خدایی نرفتیم تو این کرونا اینقددگلگی کرد له خدا ضعف اعصاب گرفتم رفتم دکتر بهم قرص اعصاب داده .به خدا ابنقد مسکلات ایحاد شد بدامون حالا حالا ها هم ادامه داره فقط به خاطر اینکه چند سال پیش اومدن ک حالا ما نرفتیم چند روز پیسم رنگ زده چیشد نیومدید دیدید کرونا نگرفتیم .به خدا سرویسمون کرد.
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا