2777
2789
عنوان

محرم ۱۴۰۰🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3989 بازدید | 60 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راستی دلم قیمه امام حسینم میخواد بدجور

وای نگووو میدونی دوسالع ت حسرتشممم 

پرسال بجای قیمه لوبیا پلو بود لوبیا با گوشت بود ، ولی بازم جای قیمه رو میگرف ، ولی هیچی قیمه نمیشه 😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منممممم خیلی خوشحال میشم وقتی یکی میتونه درکم کنه😍😍😍

عزیزم😘 من دو سال دسته هارو از پشت  پنجره نگاه میکردم یه سال بارداری و سال بعد نی نی داری. ان شالله خدا بخواد امسال میریم از نزدیک ولی داخل ماشین تماشا کنیم🙏😍

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
عزیزم😘 من دو سال دسته هارو از پشت  پنجره نگاه میکردم یه سال بارداری و سال بعد نی نی داری. ان ش ...

انشالا، فقط گلم ماسک بزنید حتما. انشالا به حق امام حسین و حضرت عباس کرونا تموم شه بره پی کارش

.
اینا همش برای تظاهر و خودنماییه.کسی که میخواد سوگواری بکنه تو خونه خودش بشینه هرشب زیارت عاشورا بخون ...

نه عزیزم تظاهر نیست اگه درست اجرا بشه 

با نوحه خوب و روضه خوانی واقعی 

فقط خیلیها این وسط سواستفاده میکنن و روضه الکی و کلی سخن تحریف شده میگن 

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

صاحب عصر و زمان من؛

وقتی لبیک یا مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف گفتم

و تصمیم گرفتم به بهترین نحو خودم را لایق دعا برای ظهور کنم، اولش دلم لرزید

گفتم نکنه لبیک بگم و توش بمونم

خوشحالم که بر سرعهدم ماندم

ولی

دلتنگ تر از همیشه هستم

چون حالا میفهمم «دنیای شاد و زیبا»، بدون شما، بزرگ ترین دروغ تاریخه

کاش دنیا و آدمهاش زودتر توبه کنن و به این دروغ بزرگ، نه بگن

کاش همه لبیک گوی همراهیتون بودیم،

کاش زودتر بیای آقاجان

کاش زودتر بیای و از زبان مبارکتان بشنوم:

أَلا یَا أَهلَ الْعَالَم، إِنَّ جَدِّیَ الْحُسَین قتل عَطشاناً

جانم فدای شما و جدتون مولاجان

میخوام آنقدر خودمو برای یاریتون بسازم که قابلم بدونید و حتی اگر مرگ بین من و ظهورتون فاصله انداخت،

رخصتِ یاری با رجعت کنندگانتون را بهم بدید

چقدر شیرینه خوش عهدی به شما

چه حس عجیبی داره لبیک گفتن به شما

و

می خوام باز هم لبیک بگم

هم به شما هم به جد عزیزتون

می خوام بر سفینه النجاه بروم و بر هوای نفس و وسوسه شیاطین غلبه کنم

تا مُحرمی متفاوت را درک کنم

من خوش عهدم مولای من

فقط

دستانم را رها نکن

لبیک یا حسین علیه السلام

لبیک یا مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف علیه السلام

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
ب نظرت ثوابی هم داره ؟یا مثلا امام حسین راضیه زن و مرد بریزن تو خیابون صدای طبل و شیپور به اصطلاح عز ...

خب ببین دوست نازم کشور ما شیعه نشین هستش مردم سالهاست که به این مراسم انس گرفتن. به نظرم چیزی غیر از عشق به امام حسین نیرو محرکه ی این نیست که تو سرما و گرما مردم با عشق پای این آیین بمونن. مثل مراسمات دیگه مثل نوروز که خیابونا شلوغ میشه برای خرید عید و دید و بازدید و ...

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

یه نفر تاپیک زده بود یه لباس مجلسی شیک برا محرم میخوام که تو چشم باشم 

🤕🤕🤕🤕

بعضی ها هم اینجوری برنامه دارن برا محرم 

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.