2789
عنوان

معجزه دعا

2280 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم

۳۲ روز پیش نامزدم بدون هیییچ دلیلی قهر کرد رفت و الان ۷ روزه بلاکم کرده و شماره هامو پاک کرده رفتیم پیش سید گفت براتون طلسم گرفتم، طلسم و باطل کردیم ولی بازم خبری ازش نیس حالمممم انقدر بده که اندازه نداره....تو رو خدا اگه دعایی یا معجزه ای میدونید که دلش تنگ بشه و برگرده بلدین بگین بخونم...کلی قران و دعا خوندم ولی اثر نکرده حالم بده کارم شده گریه

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷

اینستا داری؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینستا داری؟

دارم

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷
از خودش دلیلشو نپرسیدی؟

نه اصلا حرف نزدیم ک

دارم

درخواست دوستی بده

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
گلم اینا رو به نیت خودت و عشقت بخون: نماز جعفر طیار بعد نماز صبح سوره ص هرشب ۷ بار سوره تکویر هر ...

ممنونم