2777
2789

سلام عزیزم

بله کاملا طبیعیه 

اگر از درست بودن تصمیمت مطمئن هستی نگران نباش

گذر زمان همه چیز رو درست میکنه

دلتنگی یه واکنش بجا است اتفاقا باعث میشه...

با مرور خاطرات  و علاقه و با بررسی همه جوانب تصمیم

درست تری بگیری...

حال دلتون همیشه خوب..

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
سلام عزیزم بله کاملا طبیعیه  اگر از درست بودن تصمیمت مطمئن هستی نگران نباش گذر زمان همه چیز ...

مرسی که اومدی. 

رفتم مشاور گفت طلاق بگیر. ولی دلم برا شوهرم میسوزه با اینکه بهم خیلی بدی کرده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قبلا ی ازدواج ناموفق داشتم اوایل خیلی حالم بد بود ادم یجور حس میکنه دوستداشتنی نیس.اما بعد دوسال با همسرم آشنا شدم و ازدواج کردیم ی تار موشو ب دنیا نمیدم مطمن باش روزای بهتری انتظارتو میکشه فقط ی نصیحت خواهرانه برا اینکه زندگی بعدیت ب مشکل نخوری ببین اشتباهات تو این رابطه چی بوده. محبت زیادی؟توجه کم؟هرچی ک بوده اصلا حس کن و ب زندگی جدیدت ادامه بده و لذت ببر.کتاب رازهایی ک باید درباره مردان بدانید رو هم بخون

خیلی دلم گرفته دوشنبه وقت مشاور دادگاه دارم

دادگاه رفتن جز اینکه اصابتو بهم بریزه چیزی نداره من آگه ب عقب برمی گشتم پامو تو دادگاه نمیزاشتم و همون روز اول طلاقمو میگرفتم  اونجا برس باید تموم خاطرات بدو از نو برات مرور میکنن با اصابت بازی میشه خودتو خلاص کن سر ی مبلغ ب توافق برسیم بهت بده بعد جداشو من تو اون مدت ک دادگاه میرفتم خواستگار زیاد داشتم ک خوبم بودن ولی چون هنوز طلاق نگرفته بودم همشونو رد میکردم 

دادگاه رفتن جز اینکه اصابتو بهم بریزه چیزی نداره من آگه ب عقب برمی گشتم پامو تو دادگاه نمیزاشتم و هم ...

مهرمو بخشیدم ولی راضی نیست طلاق بگیریم .حق طلاق دارم. خیلی ناراحتم دلیل واسه طلاق زیاد دارم ولی براش دلم هم تنگه هم دلم براش میسوزه

مهرمو بخشیدم ولی راضی نیست طلاق بگیریم .حق طلاق دارم. خیلی ناراحتم دلیل واسه طلاق زیاد دارم ولی براش ...

حلا که دلت می سوزه با کمال احترام و دوستانه جدا شو...

خوبه که براش ناراحتی ولی آرامش خودت در اولویت است

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!