2777
2789
عنوان

سخت گذشتن زندگی...

219 بازدید | 30 پست

سلام خانوما...

تا حالا شده یه دورانی رو حس کنید داره سخت میگذره؟...

به گذشته فکر میکنم،دفتر خاطرات ۱۳۹۷ رو میخونم،میبینم که چقدر شاد بودم و کلا انرژی زیادی داشتم و کلا پر از امیدواری بودم.... توی عکسا چقدر میخندیدم...

اما قشنگ حس میکنم از سال ۹۹ زندگی خیلی داره بهم سخت میگذره...💔

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به مشکلات زندگی به چشم مسئله نگاه کنید و دنبال راه حل باشید 🌹

من حس بدی به زندگیم دارم،... حس میکنم دو قطبی شدم...یه بار یه امید خیلی بزرگی پیدا میکنم،ولی یهو نا امید و عصبی میشم

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
سخت‌ترین دوران زندگیمو دارم میگذرونم 

منم:)

بله از یه زمانی به بعد ورق برگشت

هعی :)

من حس بدی به زندگیم دارم،... حس میکنم دو قطبی شدم...یه بار یه امید خیلی بزرگی پیدا میکنم،ولی ی ...

کاملا قابل درک است و طبیعی 🌹

ای نسخه نامه الهی 

ای آینه جمال شاهی 

از خود بطلب هر آنچه خواهی

https://harfeto.timefriend.net/16267226490017
کاملا قابل درک است و طبیعی 🌹 ای نسخه نامه الهی  ای آینه جمال شاهی  از خود بطلب هر آنچه ...

وای چه زیباا🥺

تو سخت ترین شرایط زندگی ام الان

منم، اصلا دارم دیگه خرد میشم

وای چه زیباا🥺

زنده باشید بزرگوار 🌹

برنامه ریزی نکردن در زندگی، برنامه ای است برای شکست 

ببخشید من با جملات حرف میزنم 

دلیلش اینکه شما اگه خواهان رشد هستید باید خودتون به عمق جملات فکر کنید و مفهوم اونو دریابید 

یادتون باشه برای رسیدن به اهداف دیگه تلاش جواب نمیده بلکه باید جنگید 🙏

https://harfeto.timefriend.net/16267226490017
منم، اصلا دارم دیگه خرد میشم

تنها چیزی آرومم می‌کنه اینه که به خودم میگم این شرایط موندنی نیس تموم میشه 😊دردی که ادمو نکشه قوی تر می‌کنه...نگران نباش عزیزم خدا بزرگه روزای خوب هم میان🌹

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
زنده باشید بزرگوار 🌹 برنامه ریزی نکردن در زندگی، برنامه ای است برای شکست  ببخشید من با جملات ...

کاملا صحیح 

من خیلی پشتکارم بالاست، تا الانشم به خیلی چیزایی که میخواستم دست یابی پیدا کردم....

اما گاهی توی جنگ برای اهداف به شدت صدمه دیدم و بیخیالشون شدم

و اونا هم دقیقااا همون بزرگترین اهداف من بودن💔