2821
2789

از طبیعی خاطره خوبی ندارم.انشالله نی نیت رو سالم بغل کنی🤍

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردش مثل پریودیه 

یهو زیر شکمت درد میگیره ول میکنه رفته رفته دردات تایمشون بهم  نزدیک میشه و اونموقعس ک بچه ب دنیا بیاد 

ای خداااااا نی نی😍

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

به سلامتی بغلش کنی من خودم تجربه زایمان ندارم اما اطرافیانم داشتن درد زیر دل و کمر هم زمان به طور مرتب هر ۵ دقیقه یکبار 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
دردش مثل پریودیه  یهو زیر شکمت درد میگیره ول میکنه رفته رفته دردات تایمشون بهم  نزدیک میش ...

یعنی این تکان خوردنای بچه که ی وقتایی اذیت میکنه درد زایمان نیس؟الان از بس ورجه وورجه میکنه نمیذاره بخابم معذرت میخام ولی تا تو آلت تناسلیم تیر میکشه با هر تکانش

بی من اینجوری بود ی د سه هفته ای درد مث پریودی داشتم کمر درد دلدرد تا اینکه یشب از کمر درد خوابم نبرد صبش ترشحم کمی خونی بود تا عصری فقط کمر درد دلدرد داشتم ک کمکم انقباضاتم شروع شد سر دومی هم عصری ترشحم خونی شد و بعد دو سلع انقباضاتم شروع شد ک تا رفتم بیمارستان زاییدم سومی هم ک اصلا درد نداشتم بهم امپول زدن هر سه تا شونم کیسه ابم پاره نشد خودشون تو بیمارستان پاره کرون

برام دعاکن عزیزم،ان شالله سالم بچتو بغل بگیری،برا دختر منم دعاکن ۱۹هفتمه باید سرکلاژ شم شب وروزم عزا ...

انشالله که بچه تو سالم بغلت میگیری به خودت استرس نده خودتو بسپار دست خدا

من نی نیم دنیااومد😁

مبارک باشه به سلامتی

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
2824
2823
2791
2779
2792