وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7723 عنوان جهت دردودل 139 بازدید | 10 پست خونواده شوهرم حتی بم یه سرنزدن یه هفته گذشت.هرچقدکینه ای ولی حاضرنشدن نوه اشونوببینن یادل پسرخودشونوشادکنن.زنگ زدن تبریک فقط وگفتن مانمیایم سربزنیم خواهربزرگش فقط باشوهرم حرف زدویه تبریک گفت حتی ازحالم نپرسیدکه زنده ام یامرده.من عفونت کردم دیرترمرخص کردن منو.بازدم خواهردیگش درسته ازتیکه انداختن جانمی مونه ولی اون و بردارشوهرم بم یه سرزدن.حرصم میگیره بعدکلی استوری وعکس بچمومیذارن همه ببینن باکپشن عشق عمه یاخدایاشکرت☹ازاین میسوزم تواین حال افتادم شوهرم تنهایی داره خونه جمع میکنه واسه اسباب کشی حتی نمیگن کمج نمیخوای یاکارتون چیزی کم نداری یاحداقل کجامیخوای نقل مکان کنی.بیچاره شوهرم چقدازسمت خودشون تنهاست یه پدرمادرهرچی بدهم باشه توشرایط بدفکربچش هست حداقل .شوهرم گوشت قربونی براشون فرستادبش گفتن مگه ماگوشت نخورده بودیم😐شوهرم اتیش گرفت فقط گفت دوس داری بندازش سطل زباله ول کرداومد.همه کارام رودوش مامانم افتاده دلم براش میسوزه توبیمارستان حال منودیدبغض کرد بم گفت فهمیدی چراگفتم بچت پسرباشه چون تحمل دیدنتوتواین شرایط ندارم کاری ازم برنمیاد.اصلاانگارافسردگی گرفتم همه کارام رودوششه SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️ 1400/04/24 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوان_جان عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 2988 واس منم همینن.خونریزی بودم ،۹ماه پشت سر رو تخت افتادم.خبرمو نگرفتن
دلفینکوچولو عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1753 عزیزم درکت میکنم از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیمیه صلوات مهمونم کنی
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7723 واس منم همینن. خونریزی بودم ،۹ماه پشت سر رو تخت افتادم.خبرمو نگرفتن اخه چرا☹ SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7723 چرا عکس بچه رو فرستادین براشون؟ لیاقت دیدنشو ندارن. شوهرم فرستادشادیشومثلاشریک شه SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7723 عزیزم درکت میکنم ☹جهنم ازمن شوهرم نابودشد SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
دلفینکوچولو عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1753 ☹جهنم ازمن شوهرم نابودشد بدتر از همه چیز همین غریب بودن همسرته که عین همسر منه کامل میفهمم چی میگی از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیمیه صلوات مهمونم کنی
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7723 چه مشکلی دارن با شما؟ توتاپیک های قبلم هست کلانمیخواستن من عروسشون باشم سربهونه هامختلف بی دلیل تیکه میندازنوقهرمیکنن SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️