2821
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔😔😔

226 بازدید | 25 پست

من با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم بعد هربار بچم گریه میکنه نوزاده بعدش که مادرشوهرمو میبینم میگه بابا دیروز خیلی حرص خورد بمن گفت برو ببین بچش چشه .در صورتیکه اصن بچه من براشون هیچ اهمیتی نداره فقط میخان بگن تو عرضه بچه دازی نداری هربار پدزشوهرم میبینتم میگه چکاره بچه میکردی که گریه میکرد مراقبش باش چرا گریه میکنه .منم گفتم بچه که مجسمه نیس بلاخره گریه میکنه زبون که نداره بفهمونه چشه که 

هربار صدا بچمو میشنوم هی میگن چکاره بچه کردی درصورتیکه از روزی که زاییدم هیچکار برام نکردن همه زحمتم رو دوش مامانم بوده 

همشم صبح تا شب شب تا صبح خودم مراقبش بودم خیلی دلم میسوزه ازین قضاوتای بی مورد 😔

خب دیگه ‌. تو هم بگو یکم وایسین بزرگ بشه . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب دیگه ‌. تو هم بگو یکم وایسین بزرگ بشه . 

اصن بچه من بنده خدا همش خوابیده خیلی بچه خوبیه .

اونوقت وقت یبار در روز گریه میکنه میگه چکارش کردی گریه کرد

بزار بگن مهم نیس. به خاله منم مادر شوهرش میگفت بلد نیستی بچه داریو فقط خودشون بلدن. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
بگو شما شدین دایه مهربانتر از مادر؟

بخدا از جونو دلم بچمو مراقبشم 

کمر درده شدید و سر دردای بدی دارم از عوارض بی حسی 

ولی بازم خم ب ابروم نیاوردم ولی دلم ازین قضاوتا خون میشه

خوش بحالت حالا پا‌نمیشن بیان فقط حرف میزنن ک نادیده بگیر،مام تو یه ساختمونیم تا جیک بچم درمیاد پاشم ...

😂😂😂😂 خوب نیست اینجوری به تظرت 

خیلی کیف میده من شهر غریبم دوس داشتم مثلا با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودم . باحاله حس میکنم😂😂

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خوش بحالت حالا پا‌نمیشن بیان فقط حرف میزنن ک نادیده بگیر،مام تو یه ساختمونیم تا جیک بچم درمیاد پاشم ...

شما میتونید مانع اومدنشون بشین خیلی راحت بدون ناراحتی 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

شما الان روحیه ت حساسه زود میرنجی از حرفاشون ولی هرچی بیشتر روی شما تاثیر بزارن اثرش روی بچه هم منتقل میشه. سخته ولی سعی کن از کنار حرفاشون بگذری. و این واقعا اشتباهه که مادری که جسم و روحش خسته ست رو آزار کلامی بدن

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.