2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرنکنما این منطقه هایی که تو سایت میزنن اون مراکزی عست که واکسن می زنن ما امشب برای بابامو ثبت نا ...

نوستنی نیست انتخاب گزینه اس اول زده استان بعد شهر بعد دوباره شهر بعدش محله و منطقه که اون رو نمیدونم

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
نوستنی نیست انتخاب گزینه اس اول زده استان بعد شهر بعد دوباره شهر بعدش محله و منطقه که اون رو نمیدونم

اون محله و منطقه جایی هست که مراکز واکسیناسیون هست ،هرکدوم به خونتون نزدیک تر بود رو بزن روش و ثبت کن..

سوگلی خدا منم💜
نه زدم نمیاره واقعا موندم چیکار کنم😭

اصلا نیازی نیست ادرس خونه بدین که

من بابام جنوب شهر زندگی میکنه خودم غرب هستم ادرسی که به هونه ی خودم نزدیک بود رو انتخاب کردیم که بابام بیاد اینجا بره واکسن بزنه

سوگلی خدا منم💜
اصلا نیازی نیست ادرس خونه بدین که من بابام جنوب شهر زندگی میکنه خودم غرب هستم ادرسی که به هونه ی خو ...

الان ثبت نام گردم واسه بابام پیامک اومد که مکان و زمان رو بهتون میگیم ولی واسه مامانم نیومد چرا

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
الان ثبت نام گردم واسه بابام پیامک اومد که مکان و زمان رو بهتون میگیم ولی واسه مامانم نیومد چرا

شنیدم تا متولدین ۱۳۴۰ رو میشه ثبت نام کرد

یبار دیگه امتحان کن ببین چطور میشه

سوگلی خدا منم💜