2777
2789
قربونت برم داداش مهندسم چش حسود کور شوهر دکتری دارم جدیدا میزنه هم جانی و هم جانان دکترم😐 یا فلون ...

جرر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ˢᶤˡᵉᶰᶜᵉ ᶤˢ ᵃᶰ ᵃᶰˢʷᵉʳ ᵗᵒᵒᵎ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀منم

تباهیان#     

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
خودم میگم تاپارسال کلیپس میزدم باچادر    

وای 😂

تصور کردم خیلی جالب شد 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
جرر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

موارد دیگم هست ک مثلا عموم با۴۹سال سن زده قربونت برم زن کارمندم😐اونم تو اون قسمت تایپ وات ن زیر عکس😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تباهیان#      

از تباه گذشته خواهرم کجای کاری😂😂😂😂😂🔪

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

عکس از چایی

عکس از قهوه

عکس از بشقاب میوه

عکس از کرانچی 

با هشتگ ب وقت تقویت کردن خونه مادرشوهری!

فامیل بلاگر ما 😒

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
وای 😂 تصور کردم خیلی جالب شد 

😂😂😂😂😐اصلا خیلی ضایع بودم

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
از تباه گذشته خواهرم کجای کاری😂😂😂😂😂🔪

هقققققق# 🤧🤧

عکس از چایی عکس از قهوه عکس از بشقاب میوه عکس از کرانچی  با هشتگ ب وقت تقویت کردن خونه مادر ...

وایی یسری عکس خریدای خونه رو گذاشت موز و مرغ و روغن قن و اینا بود گزاشت استوری بخدا نوشت مرسی عزیزم تو این گرونی برای ما تلاش میکنی😂😂😂😂😂😂